VM 2022

2 min læsningVM 2022 i Qatar: Danmarks VM-sang er klar!

Til en VM-slutrunde følger som altid Danmarks VM-sang. Den er nu udkommet. Hør den og forbered dig på at synge sangen helt frem til og med jul.

2 min læsning
Danmarks VM-sang er udkommet. VM 2022 i Qatar. Danmark
Foto: Nf/Ritzau Scanpix

Danmarks VM-sang er endelig udkommet.

Og her har danskernes input spillet en stor rolle.

Danskernes input til Danmarks VM-sang er nemlig blevet samlet sammen henover sommeren. Og nu er den officielle fodboldsang, der skal samle fansene og støtte Herrelandsholdet under VM-slutrunden, klar til at blive sunget med på.

Danmark VM-rekord: Se alletiders danske VM-rekorder her

Sangen hedder ’Skulder Ved Skulder’ og er lavet i samarbejde med Jarl-Friis Mikkelsen, Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seebach og det nye band The Supernature.

Ligesom i 1986 med Re-Sepp-ten har danskerne kunnet bidrage til Danmarks VM-sang med de ord og anekdoter, som de forbinder med landsholdet. Og det er især ord som fællesskab, sammenhold og Den Røde Mur, som er gået igen. Og de har også fundet vej til sangen.

– Det har været fantastisk at være med til at skabe denne sang sammen med fansene og Herrelandsholdet. Vi har forsøgt at skabe en sang, der emmer af fællesskab og sammenhold, og det synes jeg, at vi i fællesskab er lykkedes med. Nu håber vi bare, at fans i alle aldre er klar til at skråle med på sangen, siger Burhan G.

VM 2022 i Qatar: Danmarks trup

Danmarks VM-sang er et godt eksempel på den holdånd, der betyder så meget på landsholdet.

– Ligesom på Herrelandsholdet er vi bedst, når vi løfter i flok, og sammen med fansene er kunstnerne kommet i mål med et rigtig flot resultat. Det her er først og fremmest fansenes sang, og vi glæder os nu bare til slutrunden, hvor der forhåbentligt venter flere flotte resultater og en fodboldfest på dansk grund, siger Martin Ramtung, Fankoordinator i DBU.

DBU oplyser, at man har fået over 34.000 forslag, der på fineste vis sætter tanker og ord på, hvilken følelse og sammenhold vores allesammens landshold skaber.

Du kan lytte til Danmarks VM-sang, se musikvideoen og øve dig, så du er helt klar til VM-slutrundens start den 20. november her

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer