VM 2022

1 min læsningGift Links afviser anklager om spytteri mod Brøndby-spiller: Jeg er skuffet og såret

Gift Links og AGF afviser nu i klare vendinger, at spilleren skulle have spyttet efter Mathias Kvistgaarden i søndagens kamp mod Brøndby IF.

1 min læsning
Gift Links afviser nu alle beskyldninger
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF og Gift Links afviser tirsdag anklagen om, at spilleren skulle have spyttet efter Mathias Kvistgaarden i 2-2 kampen mod Brøndby IF i søndags.

Her siger han blandt andet, at han er meget skuffet og såret over, at medierne allerede har dømt ham på baggrund af tv-billederne. Det fortæller han i en video på AGF’s hjemmeside.

– Der var en hændelse, og jeg har også set billederne. På disse billeder ligner det, at jeg spytter efter en spiller, hvilket ikke er sandt, indleder Links og fortsætter:

– Jeg forsøgte at spytte væk, og man kan endda se, at jeg drejer hovedet til venstre, hvis man ser det fra andre vinkler.

– Jeg var virkelig skuffet, da jeg hørte, at jeg er blev beskyldt for at spytte på en spiller, fordi det kunne jeg aldrig finde på at gøre, lyder det blandt andet fra Gift Links i videoen, som man kan finde lige her.

Her oplyser klubben samtidig, at man tirsdag har modtaget en henvendelse fra Fodboldens Disciplinærinstans, der undersøger hændelsen i søndagens kamp.

Ny AGF-profil: Det er den største forskel på svensk og dansk fodbold

– Det er en anklage, der er grundløs og uden hold i virkeligheden, som AGF også vil svare og redegøre for overfor Fodboldens Disciplinærinstans. Selv er Gift Links indigneret over anklagerne som går i mod, hvad han tror på som spiller og som menneske, skriver klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer