VM 2022

1 min læsningDelaney inden endnu et FCK-gensyn: Vi er en større klub, så vi er også favoritter

På trods af at Sevilla ligesom F.C. København har gang i en skuffende sæson, ser Thomas Delaney stadig Sevilla som favoritter, når de danske mestre gæster Andalusien tirsdag.

1 min læsning
Thomas Delaney ser Sevilla som favoritter mod F.C. København.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

F.C. København kæmpede sig bragt til et point, da Sevilla gæstede Parken for halvanden måned siden.

Nu venter Thomas Delaney og co. så på ny i Champions League, når de danske mestre tirsdag gæster Andalusien i turneringens femte og næstsidste runde.

Selvom den tidligere FCK-darling erkender, at begge klubber befinder sig et svært sted i øjeblikket, er han ikke i tvivl om, hvem der må påtage sig favoritrollen til opgøret.

– Vi har været lidt igennem den samme proces og ligger heller ikke noget nær det, der er accepteret eller forventet i klubben eller byen, men vi er jo stadig en større klub, fortæller den danske landsholdsspiller til Viaplay og fortsætter:

– Vores meritter internationalt taler sit eget sprog, så vi går ind til den her kamp som favoritter, og vi skal også have tre point.

Du kan se hele interviewet med Thomas Delaney i videoen øverst i artiklen.

Sevilla og F.C. København ligger i skrivende stund begge på to point i Champions Leagues gruppe G og kan altså med en sejr så godt som sikre sig gruppens tredjeplads, som giver adgang til Europa League.

Spansk avis: Delaney nærmer sig FCK-retur

Kampen sparkes igang tirsdag klokken 18:45 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer