3F Superligaen

Spansk avis: Delaney nærmer sig FCK-retur

Thomas Delaneys rolle i Sevilla er ikke blevet større, siden Jorge Sampaoli overtog roret i klubben efter Julen Lopetegui, og derfor skulle danskeren nu være på hjem hjem til København.

Thomas Delaney forhandler ifølge en spansk avis med F.C. København om en retur til januar
Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

F.C. København-anfører Carlos Zeca kommer næppe til at spille mere i denne sæson.

Knæskaden til den græsk-portugisiske midtbanespiller er et stort slag for københavnerne, men allerede nu lader de til at have en erstatning klar.

Københavnerne har ifølge den spanske avis Estadio Deportivo længe været i forbindelse med Thomas Delaney, som langt fra har fået den rolle i Sevilla, som landsholdsspilleren havde ønsket.

Den 31-årige midtbanespiller har kun startet to ud af i alt 11 LaLiga-kampe for Sevilla i denne sæson.

I Champions League er det blevet til starter mod både Manchester City og F.C. København, mens det blev til en indskiftning i tredje kampe mod Dortmund. I seneste opgør, ligeledes mod Delaneys tidligere klub Dortmund, så danskeren hele kampen fra bænken.

Igen og igen: Real Madrid snupper sen sejr – denne gang gik det udover Delaney og Sevilla

Thomas Delaney har tidligere på året købt et hus på Frederiksberg, hvilket ikke just har mindsket rygterne om hans tilbagevenden til barndomsklubben.

Ifølge den spanske avis har F.C. Københavns sportsdirektør, Peter ‘PC’ Christiansen allerede brugt lang tid på at få handlen på plads til januar.

Rygterne om Delaneys retur til F.C. København bliver ikke mindre interessante af, at netop F.C. København er næste modstander for Sevilla, når de to hold tirsdag mødes i Champions League i Andalusien.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P