VM 2022

1 min læsningOfficielt: Aston Villa har ny manager på plads

Aston Villa har mandag offentliggjort, at man har ansat Unai Emery fra Villarreal som klubbens nye manager.

1 min læsning
Unai Emery skifter managersædet i Villareal ud med Aston Villa.
Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Unai Emery er ny mand i managersædet i Aston Villa.

Den spanske manager tager over i Birmingham-klubben efter fyringen af Steven Gerrard, hvor han starter den 1. november, når han har sin arbejdstilladelse på plads.

Det oplyser klubben mandag aften på sin hjemmeside.

The Villans har stået uden manager siden fyringen af Steven Gerrard i kølvandet på 3-0 ydmygelsen mod Fulham på Craven Cottage i sidste uge, og det er altså nu på plads, at den tidligere Arsenal-manager tager over.

Emery skifter fra spanske Villarreal, hvor Emery blandt andet havde stor andel i klubbens succesfulde kampagne i Champions League sidste år, hvor man nåede helt til semifinalen.

Ifølge Fabrizio Romano er aftalen med Villarreal kommet i stand, da Aston Villa har betalt spanierens frikøbsklausul på knap 45 millioner kroner. Der er endnu ikke nogen meldinger om kontraktens varighed.

Officielt: Aston Villa fyrer Gerrard

Foruden den flotte kampagne i Champions League, har Emery tidligere vundet tre Europa League-titler i streg med Sevilla, mens han også har vundet det franske mesterskab to gange med Paris Saint-Germain.

Unai Emery kommer på en svær opgave, når han første gang skal stå på sidelinjen for Aston Villa, når Manchester United venter på hjemmebane den 6. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer