VM 2022

1 min læsningGuardiola om Dortmund-stjernefrø: Han har hele pakken

Pep Guardiola havde masser af ros tilovers for især en af Manchester Citys kommende modstandere i Champions League forud for tirsdagens opgør mod Dortmund.

1 min læsning
Manchester City-manager Pep Guardiola sender roser mod Dortmunds Jude Bellingham
Foto: Benjamin Westhoff/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har været rygtet til Premier League ad flere omgange, og tirsdag står han så over for en af de engelske bejlere i Champions League.

19-årige Jude Bellingham har længe imponeret i Borussia Dortmund, og også denne sæson er han kommet forrygende fra start med otte mål i 17 kampe fra sin position på den centrale midtbane.

Og det er ikke gået ubemærket hen i Manchester City, som tirsdag gæster Signal Iduna Park i Champions League. I hvert fald var Pep Guardiola fyldt med rosende ord om englænderen på pressemødet forud for opgøret.

– Det er ikke bare kvalitet. Han har en særlig mentalitet. Han er allerede en af deres (Dortmunds, red.) kaptajner som 19-årig. Det er ret imponerende, fortæller Guardiola ifølge Fabrizio Romano på pressemødet og fortsætter:

– Det handler ikke bare om målene. Hele pakken er fantastisk. Han spiller allerede for England som 19-årig. Vi ved præcis, hvilken kvalitet han besidder.

Bellingham har tidligere været rygtet til England, hvor Manchester City også har været nævnt som en af de klubber, der har haft snøren ude efter englænderen.

Medie: Chelsea jagter milliarddyrt stjerneskud

I første omgang rettes fokus dog mod morgendagens opgør, hvor Bellingham og Dortmund med en sejr er matematisk sikret en plads i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

Kampen mellem Dortmund og Manchester City sparkes i gang tirsdag klokken 21:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer