Premier League

Avis: City slår konkurrenter i kamp om eftertragtet englænder

Dortmund råder over et af fodboldens største talenter, og flere af de allerstørste klubber i Premier League kæmper alle om hans underskrift - men Manchester City trækker angiveligt det længste strå.

Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

19 år gammel og en stor profil i Dortmund.

Jude Bellingham har længe været blandt de absolut største talenter i fodbold, og den unge englænder har angiveligt et hav af bejlere på den øverste hylde.

Det skriver den engelske avis The Sun.

Ifølge avisen, har Liverpool længe følt sig som favoritter til at løbe med Jude Bellinghams underskrift, mens også Chelsea og Manchester United hellere end gerne så midtbanespilleren ende hos dem.

Alligevel skulle det dog være Manchester City, der kommer til at løbe med stortalentet.

The Sun peger her på Manchester Citys økonomi samt muligheden for at vinde titler for Jude Bellingham. Derudover løber Midtbanetalentets tidligere holdkammerat i Dortmund, Erling Haaland, som bekendt også rundt i City – hvilket også kan spille en afgørende rolle, da de ifølge avisen er blevet tætte venner.

The Sun skriver videre, at man i Manchester City sagtens kan se Jude Bellingham som en fremtidig erstatning for Kevin De Bruyne, der nu har rundet de 31 år.

Manchester City og de øvrige bejlere skal dog finde den helt store pengepung frem, hvis Jude Bellingham skal hentes i Dortmund.

Meldingerne går nemlig på, at den tyske klub forlanger op mod 130 millioner pund, svarende til knapt 1,1 milliard kroner.

The Sun skriver dog videre, at klubberne kan få et betydeligt afslag i prisen, såfremt hele transfersummen kan betales med det samme.

City-ejere byder på endnu en klub

I så fald kan klubberne efter sigende hente Jude Bellingham til sommer for 83 millioner pund, svarende til lige i underkanten af 700 millioner kroner.

Jude Bellingham blev hentet til Dortmund fra Birmingham i sommeren 2020. Hans nuværende kontrakt løber fra til sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P