Europæisk Fodbold

Medie: PSG afviser rygter om svimlende Mbappé-løn

Sky Sports-journalist Fabrizio Romano kan mandag meddele, at Paris Saint-Germain afviser rygterne om Mbappés hyre, som angiveligt skulle gøre ham til den bedst betalte atlet nogensinde.

PSG afviser nu historierne om Kylian Mbappés svimlende løn.
Foto: Pascal Pochard-Casabianca/AFP/Ritzau Scanpix

Den bedst betalte atlet nogensinde.

Det prædikat fik Kylian Mbappé påduttet sig, da det søndag kom frem, at franskmanden i kraft af sin nye kontrakt angiveligt modtager svimlende 4,1 milliarder kroner i bruttoløn.

Mandag kan transferjournalist Fabrizio Romano blandt flere andre medier meddele, at Paris Saint-Germain benægter rygterne om den vilde hyre ned til mindste detalje.

– PSG kan bekræfter, at historien er fuldstændig forkert, uden en eneste korrekt detalje, skriver Romano på Twitter, at klubben oplyser.

Derudover overvejer klubben ifølge Romanos informationer også retslig ageren i forbindelse med afsløringerne af verdensstjernens løn.

Mbappé har i den seneste tid i forvejen været i mediernes søgelys, da franskmanden angiveligt skulle være utilfreds med et muligt brud på aftalen, som har medført rygter om et potentielt brud mellem PSG og verdensstjernen.

United og PSG’s kæmper om hot angriber – afløser for Ronaldo eller Mbappé

Som tingene står lige nu, er den franske verdensmester dog stadig på kontrakt hos de franske mester indtil sommeren 2025.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P