Premier League

Conte om småskadet Højbjerg: Vi tager ingen chancer

Tottenham-manager Antonio Conte tager ingen chancer, når det kommer til Pierre-Emile Højbjerg, som døjer med en mindre skade.

Pierre-Emile Højbjerg er ifølge Antonio Conte tvivlsom til onsdagens opgør mod Sporting.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Pierre-Emile Højbjerg var ikke at finde i Tottenhams trup, da de søndag tabte med 1-2 til Newcastle.

Det var han ikke, da han ifølge Antonio Conte døjer med en mindre skade, der forhindrede ham i at deltage i det skuffende nederlag.

Efter kampen kom den italienske manager med en opdatering på hans trups fysiske tilstand, som blandt andet inkluderede en opdatering på danskerens fitness.

– Lige nu kæmper vi med skader, og spillere der er ved at komme tilbage fra skader, fortæller Antonio Conte til Tottenhams hjemmeside.

Foruden Højbjerg har klubben også et vågent øje på Richarlison, Dejan Kulusevski og Christian Romero, som også alle døjer med skader.

– Richy (Richarlison, red.) og Deki (Kulusevski, red.) er ikke klar til opgøret mod Sporting på onsdag, de to andre er vi nødt til at tjekke og ikke tage nogen chancer, da vi har flere kampe i vente, fortæller Conte.

Highlights: Newcastle i top-fire efter sejr over Tottenham

Danskeren er sandsynligvis et af de første navne på Kasper Hjulmands holdkort, når VM i Qatar sparkes i gang om under en måned.

Den danske landstræner kan altså alt andet lige ikke være utilfreds, hvis danskeren for et hvil til at komme over sin skade.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P