Highlights: Newcastle i top-fire efter sejr over Tottenham

Newcastle kunne søndag aften spille sig ind i Premier Leagues top-fire, da de gæstede ligaens treer fra Tottenham.

Highlights fra Premier League-topkampen mellem Tottenham Hotspur og Newcastle United, som spilles søndag aften.

Tottenham kunme spille sig á point med Manchester City, mens Newcastle kunne snige sig ind i top-fire.

Det var to hold fra sub-toppen i Premier League, der søndag mødtes på Tottenham Hotspur Stadium, da hjemmeholdet tager imod ‘Geordierne’ fra nordøstengland.

Danske Pierre Emile-Højbjerg måtte se kampen fra tribunen, da han var ude med ‘et fysisk problem’, og fra sin plads her, kunne han se Newcastle lægge bedst fra land.

Efter en halv times spil var det således Callum Wilson, der bragte udeholdet foran 0-1, og med fem minutter tilbage af første halvleg fordoblede Miguel Almiron gæsternes føring.

Harry Kane reducerede i anden halvleg til 1-2, men nærmere kommer Spurs ikke.

Tottenham 0-1 Newcastle (Callum Wilson, 31′):

Tottenham 0-2 Newcastle (Miguel Almiron, 40′):

Tottenham 1-2 Newcastle (Harry Kane, 54′):