Igen og igen: Real Madrid snupper sen sejr – denne gang gik det udover Delaney og Sevilla

Real Madrid så ud til at være i problemer mod Sevilla, men to hurtige scoringer i kampens afslutninger satte skabet på plads.

Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (R) fights for the ball with Sevilla's Spanish defender Jose Angel Carmona (L) and Sevilla's Moroccan goalkeeper Yassine Bounou "Bono" (Down) during the Spanish league football match between Real Madrid CF and Sevilla FC at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid

31 point ud af 33 mulige. Det er status for Real Madrid efter lørdagens 3-1 sejr mod Sevilla. Her var hovedstadsklubben ellers kortvarigt i problemer, da Erik Lamela fik udlignet til 1-1 efter en lille times spil.

Madrid-maskinen kværnede dog løs, og pludselig opstod det nødvendige hul, da Vinicius ti minutter før tid kom fri igennem mod Sevillas mål med et smart løb. Keeperen stormede frem, hvorefter den brasilianske stjerne lod sig inspirere af spillet FIFA og lagde en aflevering på tværs til Lucas Vazquez, som kunne sparke bolden i tomt mål.

To minutter senere hamrede Fede Valverde det sidste søm i kisten med scoringen til slutstillingen 3-1. Thomas Delaney blev skiftet ind og spillede knap en halv time for Sevilla. Kasper Dolberg sad på bænken hele kampen.

Med sejren spiller Real Madrid sig seks point foran FC Barcelona. Catalanerne møder Athletic Bilbao søndag.