VM 2022

1 min læsningEriksen-afløser tæt på at blive den helt store skurk – Casemiro udlignede til allersidst

Der var drama til det sidste, da Chelsea bragte sig foran med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid, inden Manchester United fik udlignet i dommerens tillægstid.

1 min læsning
Chelsea-United højdepunkter, Chelsea-Manchester United highlights.

Det lignede længe en målløs affære på Stamford Bridge lørdag aften, men kort før slutfløjt blev der prikket hul på bylden. Til trods for at måltavlen viste 0-0 efter 86 minutter, stod der 1-1 ved slutfløjt i kampen mellem Chelsea og Manchester United.

Først var Manchester Uniteds Scott McTominay tæt på at blive den helt store skurk, blot fem minutter efter at være blevet skiftet ind som afløser for Christian Eriksen. På et hjørnespark tog han brydergreb om Chelseas Armando Broja i United-feltet, hvorefter dommer Stuart Attwell pegede på straffesparkspletten. Jorginho eksekverede på sin velkendte facon, og gjorde det sikkert til 1-0 med tre minutter tilbage ordinær spilletid.

Mens Scott McTominay kunne løbe rundt og forestille sig overskrifterne i morgendagens engelske aviser, blev han reddet af holdkammeraten Casemiro. Den brasilianske midtbanekriger sendte et flot hovedstød afsted mod Chelsea-målet fire minutter inde i dommerens tillægstid, og efter et VAR-tjek blev scoringen godkendt. Bolden var lige akkurat over stregen, og dermed endte kampen 1-1 mellem de to storklubber.

Du kan se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Chelsea 1-0 Manchester United (Jorginho, 87′):

Chelsea 1-1 Manchester United (Casemiro, 94′):

Ten Hag bekræfter: Ronaldo nægtede at lade sig indskifte

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer