Premier League

Ten Hag bekræfter: Ronaldo nægtede at lade sig indskifte

Manchester United-manager Erik ten Hag bekræfter nu, at Cristiano Ronaldo nægtede at lade sig indskifte i kampen mod Tottenham.

Erik ten Hag bekræfter nu, at det får konsekvenser, at Cristiano Ronaldo nægtede at lade sig indskifte
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo er ikke i kridthuset på Old Trafford.

Ikke nok med at han forlod Manchester Uniteds hjemmebane forud for slutfløjtet mod Tottenham onsdag, den portugisiske stjerne nægtede undervejs i kampen at lade sig indskifte.

– Ja jeg kan bekræfte, at Cristiano Ronaldo nægtede at lade sig indskifte mod Tottenham. Der er nødt til at være konsekvenser. Det er vigtigt for attituden og mentaliteten i gruppen, lyder det fredag fra manager Erik ten Hag.

– Detaljerne er imellem Cristiano og mig selv. Udmeldingen er også klar, han vedbliver at være en vigtig spiller i truppen. Jeg er ansvarlig for kulturen, jeg er er nødt til at sætte standarden og værdierne. Fodbold er en holdsport. Man er nødt til at sætte visse standarder, lyder det videre fra Ten Hag.

Allerede torsdag aften kom det frem, at Manchester United havde fjernet Ronaldo fra truppen forud for weekendens kamp mod Chelsea.

Fredag morgen kom der billeder af Ronaldo, der som den eneste spiller i førsteholdstruppen mødte ind på Manchester Uniteds træningsanlæg, hvor de eneste øvrige spillere på området var klubbens U21-spillere.

Ronaldo ankommer til træningsanlæg sammen med U21-truppen

Det er ikke første gang, at Ronaldo forlader Old Trafford forud for slutfløjtet i en kamp.

Inden sæsonen var det samme tilfældet i venskabskampen mod spanske Rayo Vallecano, og allerede dengang blev Ten Hag forholdt situationen. Her understregede Ten Hag dog, at Ronaldo ikke var den eneste spiller, der forlod Old Trafford før tid.

Ten Hag melder ud: Uacceptabelt af Ronaldo

– Ronaldo er blevet fjernet fra truppen, da det vil have en betydning for ham, men også for alle andre. Første gang mod Rayo Vallecano var ikke acceptabelt, men han var ikke den eneste. Anden gang har det konsekvenser, lyder det fra Ten Hag.

Cristiano Ronaldo har indtil videre spillet 12 kampe i Premier League og Europa League i denne sæson. Det har resulteret i to mål fra portugiserens fod.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P