VM 2022

2 min læsningRibéry indstiller karrieren

En knæskade tvinger nu Franck Ribéry til at stoppe den karriere, der har bragt ham over fransk, tysk, tyrkisk og italiensk fodbold.

2 min læsning
Franck Ribéry indstiller karrieren.
Foto: Miguel Medina/AFP/Ritzau Scanpix

I en alder af 39 år siger han stop.

Franske Franck Ribéry indstiller sin professionelle karriere, og det er en knæskade, der tvinger den tidligere Bayern München-profil til at lægge støvlerne på hylden.

– I dag, til trods for de anstrengelser jeg har gjort mig igennem de sidste tre måneder, er smerten i mit knæ kun blevet værre, og lægerne var klare; Jeg har ikke andet valg end at stoppe, lyder det i en video på Ribérys instagram-profil.

– Det her er enden på et smukt kapitel i mit liv, men det er også tid til at sige tak til alle dem, som har gjort mig til den jeg er; Først og fremmest min familie; Uden jer ville intet have været muligt.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Franck Ribéry (@franckribery7)

– Selvfølgelig også de spillere og trænere, som jeg har delt fantastiske øjeblikke og enorme højdepunkter med, lyder det fra Ribéry.

Hvad fremtiden bringer for den offensive franskmand, melder han ikke noget om, men han lader til at have noget i støbeskeen.

– Det her er slutningen på mit kapitel som spiller, men det er ikke slutningen på min professionelle karriere, det kan I være helt sikre på. Vi ses snart til begyndelse på et nyt og smukt kapitel, lyder det således.

Ribery afslører: Disse tre klubber ville have mig

Franck Ribéry har senest spillet i italienske Salernitana, men i denne sæson er det kun blevet til 36 minutter i sæsonens første Serie A-kamp samt 60 minutter i en pokalkamp mod Parma.

Franck Ribéry huskes formentlig bedst for sine 12 sæsoner i tyske Bayern München, hvor han var med til at vinde ikke færre end ni tyske mesterskaber i perioden fra 2007 til 2019.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer