Europæisk Fodbold

Ribery afslører: Disse tre klubber ville have mig

Den tidligere Bayern München-stjerne Franck Ribery fortæller, at tre af de største klubber i europæisk fodbold var ude efter hans underskrift tidligere i karrieren.

Franck Ribery havde tilbud fra Real Madrid, FC Barcelona og Juventus, dengang han spillede i Bayern München.
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

Da Franck Ribery skiftede væk fra Bayern München i 2019 efter 12 år i den sydtyske storklub, gik turen til Fiorentina i Serie A.

Havde den franske stjerne forladt Bayern München tidligere i karrieren, havde mulighederne for at lande en kontrakt hos en endnu større klub dog set noget anderledes ud.

Den i dag 39-årige franskmand kommer søndag til at stå overfor én af de managers, som han hævder ville have hentet ham tidligere i karrieren. Her skal Franck Ribery og resten af hans nuværende klub, Salernitana, på besøg i AS Roma, hvor José Mourinho venter på sidelinjen.

– Han (José Mourinho, red.) ville have mig, da han var i Real Madrid, men Bayern ville ikke lade mig gå. Barcelona og Juventus ringede også til mig, men jeg har ikke fortrudt.

– Jeg er stolt over at have tilbragt 12 år i en storklub som Bayern München, hvor jeg vandt alt og har skrevet vigtige sider i klubbens historie, lyder det fra Franck Ribery i et interview med Tuttosport.

Franck Ribery tilsluttede sig Serie A-klubben Salernitana i sommer, efter at have tilbragt to år i Fiorentina. Hans kontrakt har udløb til sommer.

Bayern-træner: Drømmen er Mbappé og de Jong

Franck Ribery nåede at spille 425 kampe for Bayern München fra 2007 til 2019.

I løbet af de 12 år er han blevet noteret for 124 mål og 182 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P