VM 2026

Peter Schmeichel skal dække VM for qatarsk tv-station

Den danske landsholdslegende bliver også en del af VM-dækningen - men som ekspert for den qatarske TV-kanal beIN Sports.

Peter Schmeichel skal dække VM i Qatar 2022 for beIN SPORTS
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når der om en måned bliver sparket gang i VM-slutrunden i Qatar bliver det alligevel med Peter Schmeichel som en del af dækningen.

Den danske landsholdslegende er nemlig blevet ansat som ekspert på den qatarske TV-station beIN SPORTS.

Det melder TV-stationen torsdag ud i en pressemeddelelse, hvor en langrække store fodboldnavne rulles ud som eksperter for kanalen under slutrunden i dens hjemland.

Her skal Schmeichel blandt andet dele ud af sin fodboldviden sammen med legender som Kaka, Gary Neville, John Terry og David Villa.

– Med verdensstørste show kun uger væk, er beIN SPORTS glade for at have bragt det største og mest forskelligartede tv-hold sammen, som stolt vil repræsentere FIFA World Cup Qatar 2022 i 25 lande verden over, fortæller Mohammed Al-Bader, som er kanalens administrerende direktør, i pressemeddelelsen.

Under VM-slutrunden i Rusland i 2018 var Peter Schmeichel også ansat som ekspert på russisk tv og modtog i den forbindelse massiv kritik og blev blandt andet beskyldt for at medvirke i russisk propaganda.

Michael Laudrup om Qatar-udskamninger: Hykleri

Kritikken virker dog ikke til at have påvirket danskeren, som nu alligevel har sagt ja til at repræsentere den qatarske tv-station under slutrunden, som ellers har været under massiv kritik for brud på menneskerettighederne.

Peter Schmeichel har endnu ikke udtalt sig til pressen om ansættelsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P