VM 2022

1 min læsningPeter Schmeichel skal dække VM for qatarsk tv-station

Den danske landsholdslegende bliver også en del af VM-dækningen - men som ekspert for den qatarske TV-kanal beIN Sports.

1 min læsning
Peter Schmeichel skal dække VM i Qatar 2022 for beIN SPORTS
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når der om en måned bliver sparket gang i VM-slutrunden i Qatar bliver det alligevel med Peter Schmeichel som en del af dækningen.

Den danske landsholdslegende er nemlig blevet ansat som ekspert på den qatarske TV-station beIN SPORTS.

Det melder TV-stationen torsdag ud i en pressemeddelelse, hvor en langrække store fodboldnavne rulles ud som eksperter for kanalen under slutrunden i dens hjemland.

Her skal Schmeichel blandt andet dele ud af sin fodboldviden sammen med legender som Kaka, Gary Neville, John Terry og David Villa.

– Med verdensstørste show kun uger væk, er beIN SPORTS glade for at have bragt det største og mest forskelligartede tv-hold sammen, som stolt vil repræsentere FIFA World Cup Qatar 2022 i 25 lande verden over, fortæller Mohammed Al-Bader, som er kanalens administrerende direktør, i pressemeddelelsen.

Under VM-slutrunden i Rusland i 2018 var Peter Schmeichel også ansat som ekspert på russisk tv og modtog i den forbindelse massiv kritik og blev blandt andet beskyldt for at medvirke i russisk propaganda.

Michael Laudrup om Qatar-udskamninger: Hykleri

Kritikken virker dog ikke til at have påvirket danskeren, som nu alligevel har sagt ja til at repræsentere den qatarske tv-station under slutrunden, som ellers har været under massiv kritik for brud på menneskerettighederne.

Peter Schmeichel har endnu ikke udtalt sig til pressen om ansættelsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer