Premier League

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Hvid satser og Korotayev prøver at køre ‘safe’ i ottende runde

Det er blevet tid til ottende runde af BIG 9, hvor kuponen blandt andet byder på et Premier League-brag mellem Chelsea og Manchester United.

Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s nye puljespil i Danmark, er tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang igen med kampe fra Premier League, LaLiga, Serie A og Bundesligaen, hvor der blandt andet er et stort engelsk brag på programmet med kampen mellem Chelsea og Manchester United.

I denne runde vælger Allan Hvid at satse lidt på sin kupon, mens Kristian Korotayev med sin analyse har valgt at køre mere sikkert på udfaldet af de ni kampe på BIG 9-kuponen, som på forhånd igen tegner til at blive en vanskelig runde at forudsige.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 1: Chelsea – Manchester United (HVID)

Kampstart lørdag klokken 18:30

Lørdag aften er der dømt vaskeægte storkamp i Premier League, når Chelsea og Manchester United tørner sammen på Stamford Bridge. Her er det et hjemmehold, der virkelig har fået tur i den med Graham Potter, men det er faktisk Manchester Uniteds svingende præstationer og dårlige undskyldninger, der danner ramme om analysen på dette udfald.

Efter Manchester Uniteds 0-0 kamp mod Newcastle har klubben være ude med massevis af dårlige undskyldninger – særligt vedrørende Christian Eriksen – der ikke var med her på grund af sygdom. Det skulle være grund nok til, at man ikke kunne formå at score og vinde mod Newcastle. Hjemme på Old Trafford.. Stop nu! Det er Manchester United og med den stjernespækkede trup, erfaring og individuel klasse lagt sammen, bør de vinde et opgør som det på hjemmebane.

Det gør de bare ikke på lørdag ude mod formstærke Chelsea, hvor det første ‘sikre’ spil fra Allan Hvid – der er ganske enkelt er rystet over Uniteds bundniveau – er placeret på en hjemmesejr til The Blues i en målrig affære.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Chelsea og Stamford Bridge venter lørdag aften for Manchester United, der fortsat er meget svingende i deres præstationer. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 2: Manchester City – Brighton (Korotayev)

Kampstart lørdag klokken 16:00

4-0, 4-2, 6-0, 6-3 og 4-0.

Det er resultaterne af sæsonens fem første Premier League-hjemmekampe for Manchester City i denne sæson, hvor man hidtil har taget imod Southampton, Bournemouth, Crystal Palace, Nottingham Forest, Manchester United og senest Southampton.

Lørdag venter Brighton så, der fik en mere end godkendt sæsonstart under holdets daværende træner Graham Potter, som Chelsea dog siden har hentet ind som erstatning for den fyrede Thomas Tuchel.

Nu har italienske Roberto De Zerbi taget over for The Seagulls, og det har indtil videre ikke været prangende rent resultatmæssigt, hvad han har præsteret i sin første tid i klubben. Godt nok fik han en rigtig fin debut – godt hjulpet på vej af Liverpool selv – med 4-4 på Anfield, men herefter har to nederlag og senest et 0-0 resultat hjemme mod de klare nedrykningsfavoritter fra Nottingham Forest – kombineret med Citys vanvittige hjemmebaneform – dannet grobund for et af mine ‘to sikre’ spil på ugens BIG 9-kupon.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Etihad Stadium har vist sig at være lidt af et fort i denne sæson, hvor Pep Guardiolas tropper fortsat er ubesejrede. Her er det i sæsonens fem første hjemmekampe i Premier League nemlig blevet til fem sejre, hvor man samtidig har scoret ikke færre end 24 mål! Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Kristian satser på to målrige kampe med en hjemmesejr som udfald, når Manchester City hjemme på Etihad Stadium tager imod Brighton i Premier League, mens Real Madrid brager sammen med Sevilla på Santiago Bernabéu i LaLiga.

Allan kigger derimod mod Stamford Bridge, hvor er der er dømt storkamp mellem Chelsea og Manchester United i Premier League, hvor en målrig hjemmesejr er første ud af to ‘sikre’ spil.

Derudover danner Mestalla ramme om kampen mellem Valencia og Mallorca, hvor Allan tror på samme udfald – altså en hjemmesejr med over 2,5 mål i kampen.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge nok engang at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 22. oktober klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 22. oktober klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab trækker Korotayev igen en smule fra Hvid efter en syvende runde, hvor han ramte syv ud af ni rigtige mod Allans seks ud af ni.

Dermed har Allan Hvid fortsat ikke prøvet at være foran i det samlede regnskab, hvor ottende runde tegner til at blive en tæt duel om vitale point i det interne regnskab.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab, hvor han er foran med to; nu med 40 ud af 63 rigtige mod Hvids 38 ud af 63 rigtige, inden vi går ind i ottende runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P