VM 2022

1 min læsningHighlights: Leeds fortsætter nedturen – Leicester henter sæsonens anden sejr

Rasmus Nissen Kristensen og de øvrige Leeds-spillere gæstede torsdag aften Premier Leagues bundprop, Leicester.

1 min læsning
Leicester-Leeds højdepunkter, highlights Premier League.

Leeds fik en fornem sæsonstart, men er nu i frit fald mod bunden af Premier League-tabellen, efter de torsdag aften tabte 0-2 ude mod Leicester, der forud for opgøret indtog sidstepladsen i den bedste engelske række.

Dermed er det nu blevet til syv kampe uden en sejr i træk for Rasmus Nissen Kristensen og co.. Omvendt er Leicester ved at få gang i maskineriet efter en katastrofal sæsonstart, og har nu hentet syv point i de seneste fire kampe.

I torsdagens sene Premier League-opgør var det Leeds’ Robin Koch, der efter 16 minutter lavede et selvmål af den mere klodsede slags. 19 minutter senere var det Leicesters Harvey Barnes, der udplacerede franske Illan Meslier i Leeds-målet. 2-0.

Se kampens højdepunkter og statistikker under reklamen.

Leicester 1-0 Leeds (Robin Koch, selvmål, 19′):

Leicester 2-0 Leeds (Harvey Barnes, 35′):

Dette highlight mangler.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer