VM 2022

1 min læsningHighlights: Tandløse Tottenham tæmmet af United

Manchester United bød onsdag aften Tottenham indenfor på Old Trafford. Her var der dansk islæt på begge sider af bolden.

1 min læsning
Manchester United møder Tottenham.
Soccer Football - Premier League - Manchester United v Tottenham Hotspur - Old Trafford, Manchester, Britain - October 19, 2022 Manchester United's Marcus Rashford in action with Tottenham Hotspur's Ben Davies and Eric Dier REUTERS/Craig Brough EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

To af Premier Leagues bedste mandskaber tørnede sammen på Old Trafford onsdag aften, da Manchester United tog imod Tottenham. Fra kampens start var Christian Eriksen noget overraskende på bænken hos hjemmeholdet, mens Pierre-Emile Højbjerg startede inde for gæsterne.

Efter en målløs første halvleg, hvor Manchester United bare ikke kunne passere en storspillende Hugo Lloris, lykkedes det for hjemmeholdet at sparke hul i Tottenham-muren i anden halvleg. De Røde Djævle udnyttede to kontraer i de første tyve minutter af anden halvleg og bragte sig på 2-0 ved Fred og Bruno Fernandes.

Tottenham formåede aldrig at slå tilbage, hvorfor Erik ten Hags tropper ender med en 2-0 sejr. Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen for Tottenham, mens Christian Eriksen var med til at spille 2-0 sejren i land for United, da han erstattede Casemiro kort før tid.

Manchester United 1-0 Tottenham (Fred, 47′)

Manchester United 2-0 Tottenham (Bruno Fernandes, 69′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer