VM 2022

2 min læsningTidligere City-profil opildner Haaland efter Ballon d’Or-uddelingen: Næste år!

Den tidligere Manchester City-profil Shaun Wright-Phillips mener ikke, der kommer til at gå mange år, før Erling Haaland står med det prestigefyldte Gerd Müller-trofæ.

2 min læsning
Ifølge Shaun Wright-Phillips står Erling Haaland med Ger Müller-trofæet efter Ballon d'Or uddelingen næste år

Robert Lewandowski og Erling Haaland står ikke længere overfor hinanden i Bundesligaen.

Men selvom de to nu befinder sig henholdsvis FC Barcelona og Manchester City, kom efterdønningerne fra deres rivalisering i det tyske til syne ved Ballon d’Or uddelingen mandag aften.

Lewandowski løb nemlig med Gerd Müller-trofæet, der uddeles til verdens bedste angriber, for sine 57 mål i sidste sæson hos Bayern og de 14 han har scoret siden han ankom til Barcelona i sommer.

Barca-stjerne til Ballon d’Or – kåret som verdens bedste

I Manchester City har Haaland på få kampe bevist potentialet til at vælte polakken af pinden i fremtiden, og ifølge den tidligere Manchester City-profil, Shaun Wright-Phillips, sker det formentlig allerede ved uddelingen næste år.

– Inden for de næste få år… Næste år!, lyder det fra Wright-Phillips, der efterfølgende uddyber nordmandens unikke evner.

– Der er ingen, der gør, det han gør i Champions League. Han skal selvfølgelig være opmærksom på Lewandowski og Mbappé, men i forhold til Haalands alder, er der ingen, der har de samme tal. Han har lavet 28 mål i 22 Champions League-kampe, og han er blot 22 år.

Den statistik kan ifølge Wright-Phillips føre Haaland til storhed, som aldrig er set før – også hvis man medregner Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

– For mig er de tal ikke normale. De to der har vundet trofæet konsekvent de seneste år er Messi og Ronaldo, og de gjorde ikke det her i den alder, fastslår den tidligere Manchester City-kant.

Nummer syv ved Ballon d’Or: Umuligt at vinde denne pris

Erling Haaland er vel også mildest talt bedre end godt på vej. Den 22-årige målmager har optrådt i 14 kampe for Manchester City med 20 scoringer til følge indtil videre.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer