VM 2022

1 min læsningJota reagerer på misset VM: En knust drøm

Liverpools Diogo Jota kommer ikke til at kunne spille ved VM 2022 - nu reagerer den portugisiske stjerne selv på den sørgelige nyhed.

1 min læsning
VM-skader: Flere store spillere misser VM 2022 i Qatar grundet skader og manglende kvalifikation. Se listen over de største stjerner, der misser VM 2022 i Qatar her. Hvem er skadet ved VM 2022 i Qatar?
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Det blev tidligere tirsdag bekræftet, at Liverpools Diogo Jota ikke kommer til at spille ved VM i Qatar.

Årsagen til Liverpool-stjernens fravær ved slutrunden er, at han i de døende minutter af 1-0-sejren over Manchester City søndag pådrog sig en skade i læggen.

I forbindelse med Liverpools kamp mod West Ham onsdag, var det derfor også en nedtrykt Liverpool-manager, der på pressemødet forud for opgøret gjorde status på Diogo Jota.

– Det er virkelig ikke gode nyheder om Diogo. Ja, han misser VM. Det er en ret alvorlig skade i lægmusklen, og nu begynder genoptræningsprocessen, sagde Jürgen Klopp.

Sidenhen har hovedpersonen selv været ved tasterne på Instagram, hvor han deler ud af sine følelser omkring ikke at kunne spille ved VM 2022.

– Efter sådan en god aften på Anfield, sluttede min på den værst tænkelige måde.

– I det sidste minut blev en af mine drømme knust. Nu bliver jeg endnu en, der kommer til at støtte både klub og landshold udefra, og jeg kæmper for at komme tilbage så hurtigt som muligt.

Se VM-puljerne: Dem skal Danmark møde til slutrunden

VM 2022 bliver skudt i gang med åbningskampen mellem værtsnationen Qatar og Ecuador den 20. november.

Portugal spiller sin første kamp ved slutrunden den 24 . november mod Ghana – men altså uden Diogo Jota.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Diogo Jota (@diogoj_18)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer