VM 2022

1 min læsningTrods presset økonomi og sommerindkøb: Barca-præsident varsler flere tilgange til vinter

FC Barcelona kommer formentlig til at være aktive på transfermarkedet til vinter - også selvom økonomien er under pres og sommerens transfervindue i dén grad så Barca være aktive.

1 min læsning
FC Barcelona, Barca-præsident, Joan Laporta.

Solgte TV-rettigheder og Spotify som navnesponsor på Camp Nou.

Det er bare to af de mange tiltag, som FC Barcelona har benyttet sig af for at holde økonomien oven vande – eller hvert fald væk fra bunden.

I sommer gik Barca så ‘shop amok’, den pressede økonomi til trods, og hentede blandt andre spillere som Robert Lewandowski, Raphinha og Jules Kounde.

Alligevel meddeler FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, at vinterens transfervindue formentlig også kommer til at byde på aktivitet fra Barcas side, da truppen skal forstærkes.

– Vi holder øje med markedet. Vi har haft samtaler med trænerstaben og vi arbejder på at forbedre truppen, som ellers allerede er virkelig stærk, men som vi stadig kan forstærke, siger Joan Laporta til Barca TV og fortsætter:

– Vi arbejder sammen med træneren, den tekniske afdeling og fodbolddirektøren op til vinterens transfervindue. Vi har analyseret tingene i noget tid, og holdet kommer til at blive forstærket, hvis vi har muligheden for at gøre det.

Bizart: Drake bliver en del af FC Barcelonas trøjer til El Clásico-brag

Hvor pengene til vinterens forventede handler skal komme fra, må Joan Laporta og co. svare på.

I hvert fald står FC Barcelona lige nu overfor et faretruende exit i Champions League, så også her ligner det en økonomisk bet for den catalanske storklub.

Til gengæld topper Barca lige nu LaLiga side om side med Real Madrid, og de to ærkerivaler tørner sammen søndag klokken 16.15 på Bernabeu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer