Premier League

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Syvende runde byder på den måske hidtil sværeste kupon

Det er blevet tid til syvende runde af BIG 9, hvor kuponen denne gang tager os forbi ni udvalgte kampe fra Premier League, LaLiga, Bundesligaen og Serie A.

Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s nye puljespil i Danmark, er tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med kampe fra Premier League, LaLiga, Bundesligaen og Serie A, hvor hold som Tottenham, RB Leipzig, Juventus og Atlético Madrid skal i aktion og udgør kuponen.

I denne runde er der rimelig stor enighed blandt Allan og Kristian om udfaldet på de ni kampe på BIG 9-kuponen, som på forhånd tegner til at blive en yderst vanskelig runde at forudsige.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 3: Wolverhampton – Nottingham Forest (HVID)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Lørdag eftermiddag danner Molineux Stadium ramme om et sandt bundbrag i Premier League, når Wolverhampton og Nottingham Forest tørner sammen. Her er begge klubber nemlig i skrivende stund placeret under nedrykningsstregen efter ni færdigspillede runder.

Umiddelbart en svær kamp at forudse, men Allan Hvid har alligevel stor fidus til en hjemmesejr til Wolverhampton, hvor der bliver scoret mere end 2,5 mål.

Det udsagn kommer på baggrund af Wolves’ mandskab, der har masser af kvalitet i truppen, som snart må blive forløst med mere end den ene sejr, som det hidtil er blevet til.

Læg dertil, at Nottingham Forest på forhånd – og også ifølge Allan Hvid – var og er dømt til en stensikker nedrykning i Premier League efter blot én sæson i den bedste engelske række.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Wolverhampton Diego Costa og Adama Traoré
Wolves har for meget kvalitet og bør snart komme i gang i Premier League, hvor man i sæsonens indledning har haltet gevaldigt. Det kommer ifølge Allan Hvid til at gå ud over Nottingham Forest, der lørdag gæster Molineux Stadium i et sandt bundbrag. Foto: Andrew Couldridge/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 4: RB Leipzig – Hertha Berlin (Korotayev)

Kampstart lørdag klokken 18:30

Et af de to ‘sikre’ spil fra Kristian M. Korotayev i denne BIG 9-runde spilles i Bundesligaen, hvor Red Bull Arena danner ramme om opgøret mellem RB Leipzig og Hertha Berlin.

På papiret en svær kamp at forudse, da Hertha Berlin er inde i en fin stime i Bundesligaen med fem kampe uden nederlag. Dog er RB Leipzig -med fyringen af Domenico Tedesco tilbage i september og med ansættelsen af Marco Rose – igen begyndt at ligne et hold, som man måske skal tage seriøse i mesterskabskampen.

Det kræver dog en sejr i lørdagens sene Bundesliga-kamp, hvis man for alvor skal drømme om tysk guld i Leipzig, hvor man i skrivende stund er placeret som nummer 11 med otte point op til Union Berlin, der højest overraskende indtager en førsteplads.

Læg dertil, at det på det seneste ligner, at Roses tropper for alvor har knækket koden i offensiven, som i de seneste fire kampe har udmøntet sig i ti scoringer, tre sejre og et enkelt uafgjort resultat – senest med en 0-2 sejr i Champions League på en svær udebane mod Celtic.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

RB Leipzig vandt senest over Celtic
Marco Rose har siden sin ansættelse i september kæmpet for at få gang i sin sprudlende RB Leipzig-offensiv, hvor han har masser af kort på hånden. Det har nu udmøntet sig i en periode på fire kampe uden nederlag, hvor hans mandskab samtidig har tegnet sig for ti scoringer. Den tendens fortsætter lørdag, når man tager imod Hertha Berlin på hjemmebane i Bundesligaen, hvor man for alvor skal til at i gang for at blande sig i topstriden. Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Kristian satser på to målrige kampe med en hjemmesejr som udfald, når RB Leipzig tager imod Hertha Berlin i Bundesligaen og Valencia tager imod Elche i LaLiga.

Allan kigger også mod Leipzig og erklærer sig enig med Kristian, men har derudover også en fidus til en sejr til Wolverhampton, der på hjemmebane tørner sammen med Nottingham Forest i et sandt bundbrag, som ifølge chefredaktøren meget vel kan ende målrigt med over 2,5 mål.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge nok engang at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 15. oktober klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 15. oktober klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab var det tæt på at der blev vendt op og ned på stillingen i sjette runde, hvor Allan Hvid hentede to på Kristian Korotayev med syv ud af ni ramte udfald mod Kristians fem ud af ni.

Det betyder, at Kristian fortsat er foran i det samlede regnskab, men nu blot med en enkel, hvorfor han måske skal til at kigge sig over skulderen.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab, men er nu kun foran med én; nu med 33 ud af 54 rigtige mod Hvids 32 ud af 54 rigtige, inden vi går ind i syvende runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P