VM 2022

2 min læsningThomas Frank er begejstret: Han er en fuldstændig vild spiller

Thomas Frank har høje tanker om sin engelske angriber Ivan Toney, der i skrivende stund har nettet seks gange i denne sæson.

2 min læsning
Thomas Frank er vild med Ivan Toney
Foto: Scott Heppell/Reuters/Ritzau Scanpix

– Han er en fuldstændig vild spiller. På alle mulige måder.

Således starter Thomas Frank sin beskrivelse af 26-årige Ivan Toney, der indtil videre har scoret seks gange i Premier League i denne sæson, og som sluttede som Brentford-topscorer i den seneste med 12 mål.

En spiller og angriber, som Thomas Frank og Brentford havde en smule besværligheder med at lande, erindrer og fortæller den danske manager til campo.dk:

– Vi køber ham i Peterborough det år, hvor vi rykker op i Championship. Jeg kan tydeligt huske, at jeg skal overbevise ham om at komme, hvor vi har et indledende møde, som vi altid har.

– Med agenten, ham, faren og os, så vi har det helt store show sat op, og det gør vi bare pisse godt. Han er interesseret, men er lidt i tvivl: ‘Skal han gå direkte til Premier League, eller hvad skal han gøre’.

– Det ender med, at jeg ringer ham op en fire-fem uger senere og siger: ‘Hvad laver du? Hvad er du i tvivl om?’, hvorefter det altså lykkes Thomas Frank at lokke Ivan Toney til, der siden har været en stor profil i London-klubben.

Helt præcis hvordan kan du se i tv-interviewet øverst i artiklen, hvor Thomas Frank forklarer hele historien bag Ivan Toneys skifte til Brentford.

Highlights: Smuk Mathias Jensen assist var ikke nok for Brentford – Zanka blev skurken i overtiden

Ivan Toney, Thomas Frank og Brentford skal næste gang i aktion fredag aften, hvor Brighton gæster Community Stadium i Premier League.

En kamp med start klokken 21:00, som du kan følge direkte på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer