VM 2022

1 min læsningLever og hjerte på menuen: Her er Haalands bizarre kost

Erling Haaland har nedlagt Premier League med 15 mål i de første ni kampe. Nu afslører den store nordmand, hvad han spiser i løbet af en dag.

1 min læsning
Erling Haaland i Parken forud for opgøret mod F.C. København.
Foto: Jonathan Nackstrand/AFP/Ritzau Scanpix

Målmaskinen Erling Haaland synes ustoppelig i denne sæson, hvor han scorer mål på samlebånd. Og den slags kommer ikke af sig selv.

I dokumentaren ‘Haaland: The Big Decision’ afslører den 22-årige nordmand, hvad hans diæt består af.

– I spiser ikke det her, men jeg går op i min krop. Jeg mener, at det vigtigste er at spise kvalitetsmad, der er så lokalt produceret som muligt.

– Folk siger, at kød ikke er godt for dig, men hvilken slags? Det kød, du får på McDonald’s eller den lokale ko, der spiser græs lige derovre? Jeg spiser hjertet og leveren, siger Haaland ifølge Goal i dokumentaren.

Haaland indtager angiveligt 6.000 kalorier om dagen, hvor han blandt andet spiser dyrs indmad i form af lever og hjerte.

Derudover spiser den 195 centimer høje angriber også altid det samme måltid på kampdage, hvor Haalands far, Alf-Inge Haaland, laver lasagne til sin søn.

Superstjernen går utrolig meget op i sine rutiner og vaner, hvorfor han også drikker filtreret vand og sørger for at få sollys i øjnene umiddelbart efter endt søvn.

Tidligere dansk landstræner: Haaland er verdens bedste fodboldspiller

Erling Haaland og resten af Manchester City skal på søndag bide skeer med Liverpool, når de gæster Anfield klokken 17:30.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer