VM 2022

1 min læsningPC holder alle muligheder åbne: Har kontakt til Delaney

Peter Christiansen kunne i kølvandet på FC Københavns remis mod Manchester City fortælle, at han er i dialog med Thomas Delaney.

1 min læsning
Peter Christiansen om Delaney til Fc København.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

“Neeej, lidt gør vi vel.”

Sådan lød det lidt vævende svar fra Peter Christiansen, da han blev spurgt, hvorvidt han snakker med Thomas Delaney.

FC København har længe flirtet med den tidligere FCK-darling, som har afsløret, at det ikke er utænkeligt, at han skal tilbage til Parken, inden karrieren er omme.

Og med den begrænsede spilletid i Sevilla lige nu, er det spørgsmålet om tiden nu er den rette til danskerens hjemkomst. Men ifølge PC er dialogen mellem klubben og Delaney stadig på “et hyggeniveau”.

– Det er på et hyggeniveau. Da han var her (red. i Parken) hilste vi da lige og udvekslede et par ord, og det ved jeg, at jeg også har folk i mit bagland, der gør, fortæller PC til Viaplay.

Men om Thomas Delaney er PC’s drømmespiller, er han ikke meget for at svare på.

– Jeg tror, man skal passe på med at snakke om drømmespillere, men det er klart, det er en spiller med en unik historik og et specielt bånd til fansene, og han spiller stadig på et godt niveau. Men jeg skal ikke til at snakke om drømmespillere fra min stol, svarer han i interviewet, som du kan se i fuld længde ovenfor.

Highlights: Skidt nyt for FCK – Sevilla henter point i Dortmund

31-årige Delaney er produkt af FC Københavns akademi og tilbragte otte år i klubben, inden han i 2017 skiftede til Borussia Dortmund.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer