Highlights: Skidt nyt for FCK – Sevilla henter point i Dortmund

Det blev til en deler på 1-1 mellem Dortmund og Sevilla, da de to hold bragede sammen i FCK's gruppe i Champions League.

Dortmund og Sevilla delte pointene, da de spillede 1-1 i Champions League.

Det endte med en pointdeling mellem Dortmund og Sevilla, da de to mandskaber tirsdag aften spillede 1-1 på Signal Iduna Park.

Der var ellers videre avancement i Champions League på spil for Borussia Dortmund, hvis de kunne formå at hive tre point i land.

Med en sejr over spanierne kunne Dortmund nemlig sikre sig billetten videre i turneringen, mens Sevilla havde brug for en sejr for at sætte FC København til vægs i kampen om tredjepladsen og holde et spinkelt håb om en plads i ottendedelsfinalen i live.

Sevilla viste sig at komme bedst fra start i opgøret, da Tanguy Nianzou efter en standardsituation kunne heade spanierne i front. Føringen holdt dog kun små 20 minutter, da Jude Bellingham kunne sparke det udlignende mål ind for Dortmund.

I anden halvleg havde Sevilla ellers mulighederne for at bringe sig i front ved flere lejligheder, men store afbrændere fra Adnan Januzaj og Erik Lamela sørgede for, at kampen i sidste ende endte i et remis.

Dermed forbliver stillingen i Gruppe G, som også indeholder F.C. København og Manchester City, uændret.

Dortmund 0-1 Sevilla (Nianzou 18′)

Dortmund 1-1 Sevilla (Bellingham 35′)