Champions League

Jacob Neestrup: Nicolai Boilesen er ikke længere en del af anførergruppen

Jacob Neestrup afslørede efter kampen mod Manchester City, at han for tre uger siden besluttede at gøre Viktor Claesson til viceanfører. Et hverv, som Nicolai Boilesen hidtil besad.

Jacob Neestrup har droppet Nicolai Boilesen i anførergruppen
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Onsdag aften lykkedes det F.C. København at spille til nul mod et af verdens allerbedste klubhold, da Manchester City og de danske mestre delte pointene imellem sig efter 0-0 i Champions League.

Til opgøret bar svenske Viktor Claesson anførerbindet, og det vakte undren blandt den fremmødte presse under pressekonferencen efter kampen, da holdets normale viceanfører Nicolai Boilesen også var at finde fra start.

Her afslørede Jacob Neestrup dog, at Nicolai Boilesen ikke længere er en del af anførergruppen i F.C. København. Et valg, cheftræneren selv har taget:

– For tre uger siden tog jeg en beslutning om at ændre lidt i anførergruppen, hvor jeg gjorde Viktor Claesson til viceanfører.

Guardiola roser FCK efter uafgjort i Parken – fremhæver én FCK-spiller

– Derfor bar han anførerbindet i dag (i går, red.) og den beslutning – og de samtaler – der skulle tages om det på godt og ondt, de er blevet taget. Og det er det eneste, jeg har at sige til det.

Herefter blev Jacob Neestrup også spurgt ind til Nicolai Boilesens reaktion til beslutningen, hvortil han svarede:

– Vi har haft en sund snak, og jeg må bare sige at Boilesens seneste 14 dage har været top, og jeg synes at hans præstation i dag (i går, red.) taler for sig selv, sluttede FCK-træneren, der som bekendt må undvære sin normale anfører Carlos Zeca i resten af sæsonen grundet en alvorlig skade, som han pådrog sig mod AGF.

Du kan se klippet med Neestrup om anførersituationen øverst i artiklen.

F.C. København skal næste gang i aktion på søndag den 16. oktober, hvor Brøndby IF venter på udebane i Superligaen.

Et derby, der har kampstart klokken 14:00, og som du kan følge direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P