VM 2022

1 min læsningXavi om muligt CL-exit: Det ville være en kæmpe skuffelse

FC Barcelona har ryggen mod muren, når de onsdag tager i mod Inter i Champions League. Og ifølge Xavi ville et tidligt exit fra turneringen være en kæmpe skuffelse.

1 min læsning
Xavi ser det som en stor skuffelse, hvis Barcelona ryger ud af Champions League mod Inter i morgen.
Foto: Josep Lago/AFP/Ritzau Scanpix

Der er dømt skæbneopgør, når Inter Milan onsdag gæster Camp Nou.

Taber FC Barcelona opgøret, og tager Bayern München samtidig minimum et enkelt point mod Viktoria Plzen, så er Barcelona nemlig definitivt ude af Europas fineste klubturnering.

Et scenarie, der på papiret meget vel kunne ske, og også et, der ifølge Barcelona-manager, Xavi, ville være en slem skuffelse for catalonierne. Men spanieren vælger dog at se positivt på tingene i stedet.

– Det ville være en kæmpe skuffelse ikke at gå videre, men vi tænker kun positive tanker, fortæller Xavi ifølge ESPN på pressemødet forud for opgøret.

Vinder Barcelona derimod det indbyrdes opgør mod Inter, er catalonierne a point med italienerne og er dermed stadig i live i Champions Leagues Gruppe C.

– Det er blevet kompliceret for os, men vi vil angribe og være modige og gå efter de tre point for at forblive i live i turneringen. Kun tre point er nok, fortæller Barca-legenden.

Officielt: Griezmann færdig i Barca

Kampen mellem Barcelona og Inter sparkes igang onsdag klokken 21:00 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer