VM 2022

2 min læsningOfficielt: Griezmann færdig i Barca

FC Barcelona og Atletico Madrid er nået til om en aftale, der sender Antoine Griezmann til Atletico Madrid.

2 min læsning
Atletico Madrid, FC Barcelona, Antoine Griezmann, Griezmann forlader Barca.

Det har længe ligget i kortene, men nu er det endegyldigt officielt: Antoine Griezmann skifter fra FC Barcelona til Atletico Madrid på en permanent aftale.

Franskmanden har været lejet ud til Atletico Madrid siden sommeren 2021, men nu er parterne altså nået til enighed om en transfer.

Det bekræfter Atletico Madrid på klubbens hjemmeside.

Den franske tekniker har skrevet under på en aftale, der binder ham til Atletico Madrid frem til sommeren 2026.

Atletico Madrid er langt fra et nyt bekendtskab for 31-årige Griezmann, der foruden lejeopholdet siden sommeren 2021 har spillet størstedelen af sin karriere i den spanske hovedstadsklub.

Her er det i alt blevet til 304 kampe med 59 assists og 144 mål til følge.

Laporta på generalforsamling: Sammen har vi reddet klubben!

Det var da også netop Atletico Madrid, der i sommeren 2019 solgte Griezmann til FC Barcelona – angiveligt for et beløb på svimlende 120 millioner euro, svarende til lidt mindre end 900 millioner kroner.

Ifølge journalisten Gerard Romero, har FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, for nyligt bekræftet, at FC Barcelona modtager 20 millioner euro, med mulighed for fire millioner euro i tillæg, for salget af Griezmann til Atletico Madrid.

Dermed får Barca altså omkring 750 millioner kroner mindre, end hvad de selv betalte for franskmanden for lidt mere end tre år siden.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer