VM 2022

2 min læsningMikkel Damsgaard afslører: Har en svaghed for Manchester United og disse to spillere

Mikkel Damsgaard afslører, at han altid har holdt med Manchester United, mens han også har fulgt særligt med i to spilleres karrierer.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard afslører, at han har et svagt punkt for Manchester United og Cristiano Ronaldo.
Foto: John Sibley/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United, Cristiano Ronaldo og Andrés Iniesta.

Det er klubben og de to spillere, som Brentfords danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard har et særligt svagt punkt for.

– Jeg har altid været United-fan og holdt med dem. Man skifter jo ikke hold, så det har jeg altid fortsat med, indleder Mikkel Damsgaard således i et tv-interview til campo.dk, hvor han samtidig fortæller, at fascinationen for klubben går tilbage til Cristiano Ronaldos indtog i Manchester og Premier League.

– Iniesta har altid været mit store idol, men Ronaldo har altid været den spiller efter ham, som jeg har fulgt mest. Han er jo en af de to bedste spillere i hele verden, så det var bare ham i stedet for Messi.

Med sit sommerskifte fra Sampdoria til Brentford havde den 22-årige offensivsspiller faktisk mulighed for debut på Old Trafford den 13. august, men ved at tilbringe samtlige 90 minutter på bænken, må denne oplevelse være noget, som han har til gode til fremtiden.

– Det ville være rimelig stort at spille derinde. Det er jo ligegyldigt, hvis man ikke spiller godt, men jeg håber da, at jeg kan komme til at spille der og spille en god kamp, hvor vi vinder, lyder det fra den danske landsholdsspiller.

Du kan se hele tv-interviewet med Mikkel Damsgaard øverst i artiklen.

Mikkel Damsgaard: Det minder lidt om Danmark

Mikkel Damsgaard og Brentford skal næste gang i aktion fredag den 14. oktober, hvor man på hjemmebane tager imod Brighton.

Her er London-klubben inde i en stime på tre kampe uden sejr, da Brentfords seneste kampe er endt med et uafgjort resultat samt to nederlag – senest mod Newcastle United, hvor man tabte 5-1 på udebane.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer