VM 2022

2 min læsningMikkel Damsgaard: Det minder lidt om Danmark

Mikkel Damsgaard er glad for sin start i Brentford og føler, at han er kommet til den rigtige klub efter sit skifte fra Sampdoria.

2 min læsning
Mikkel Damsgaard skiftede til Premier League-klubben Brentford i sommer fra Serie A-klubben Sampdoria
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Efter EM-slutrunden sidste år, blev Mikkel Damsgaard hele Danmarks darling.

Det startede også den helt store rygtemølle omkring hans fremtid. Han endte dog med at blive i Sampdoria, før han denne sommer skiftede til danskerklubben Brentford.

På trods af en start med begrænset spilletid, så ser han dog lyst på skiftet og fremtiden hos The Bees. Det fortæller han til campo.dk

– Det har været en rigtig god følelse, og jeg føler, at jeg er kommet til den rigtige klub. Det er en meget hjemlig klub. Jeg kender selvfølgelig nogle her i forvejen, som har gjort det lidt lettere at falde ind, så jeg har været rigtig glad, de første måneder, fortæller Damsgaard.

Den danske midtbanekreatør ser også vidt forskelligt på tiden i Sampdoria kontra skiftet til Brentford.

– Der er mange forskelle. Det er bare to helt forskellige klubber. Italiensk fodbold er noget specielt, hvor det herovre måske minder lidt mere om Danmark. Specielt i den her klub, minder det mere om en dansk klub, og den måde man gør tingene på.

Highlights: Newcastle havde legestue imod Brentford

Det er dog ikke kun fordi, at han kender flere i klubben, at Mikkel Damsgaard valgte skiftet til Brentford.

– Det var ikke på grund af det, men selvfølgelig er det et kæmpe plus. Nu snakkede jeg jo selvfølgelig med Thomas (Frank, red.), men det er ikke på grund af, at han er dansker. Klubben og trænerne har haft en god plan for mig, efter jeg er kommet tilbage fra en lang skade. De vidste godt, at jeg lige skulle i gang igen, så de har lagt en god plan for mig, slutter Damsgaard.

Efter skiftet til The Bees har Damsgaard været involveret i syv kampe. Dog uden at have sidste eller næstsidste fod på bolden endnu.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer