VM 2022

2 min læsningTvunget til at indstille karrieren: Jeg levede drømmen

Enock Mwepu har nu udsendt en officiel meddelelse, efter det tidligere mandag stod klart, at han er blevet tvunget til at indstille sin karriere i en alder af blot 24 år.

2 min læsning
Enock Mwepu, Brighton, Premier Leaugue.

Enock Mwepu er færdig som professionel fodboldspiller.

Det 24-årige Brighton-spiller har en arvelig hjertesygdom, der med tiden kunne risikere at føre til et fatalt hjertestop, såfremt han ikke lagde støvlerne på hylden.

Den zambiske midtbanespiller sætter nu selv ord på sit alt for tidlige karrierestop.

– En dreng fra en lille by kaldet Chambishi har en nyhed at dele.

– Han stod klar til at følge sin drøm om at spille fodbold på det højeste niveau, and med guds nåde udlevede han sin drøm ved at nå til Premier League.

– Nogle drømme har det dog med at nå sin ende, og det er derfor med vemod, at jeg deler nyheden om, at jeg bliver nødt til at lægge støvlerne på hylden efter de meldinger, jeg har fået fra lægerne.

– Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har støttet mig på min fodboldrejse, herunder min kone og familie, min agent, det zambiske fodboldforbund samt alle mine tidligere klubber, holdkammerater og trænere – og især alle dem i Brighton & Hove Albion, lyder det fra Enock Mwepu på Brightons hjemmeside.

Enock Mwepu løfter samtidig sløret for, at han ikke er færdig med at være at færdes i fodboldens verden, da han har planer om fortsat at være involveret i en eller anden grad.

Tragisk: 24-årig Premier League-spiller tvunget til at indstille karrieren

I alt står han noteret for 27 kampe for Brighton, efter han skiftede fra Red Bull Salzburg i sommeren 2021.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer