VM 2022

2 min læsningNeestrup har målsætningen klar inden City: Vi skal have point

FCK's cheftræner, Jacob Neestrup, er ikke i tvivl om, at succeskriteriet for F.C. København når de tirsdag tager imod Manchester City i Parken, er point på kontoen.

2 min læsning
FCK-City, F.C. København-Manchester CIty, Jacob Neestrup, Champions League.

Denis Vavro og Andreas Cornelius bliver ikke klar, efter de begge pådrog sig skader i forbindelse med kampen mod FC Nordsjælland. Til gengæld er Nicolai Boilesen klar igen. Det oplyser FCK’s cheftræner, Jacob Neestrup.

F.C. København har indtil videre hentet et enkelt point i Champions League-gruppespillet.

Først blev det til et nederlag mod Dortmund, dernæst en uafgjort mod Sevilla og senest et 5-0-nederlag på Etihad Stadium mod Manchester City.

Tirsdag gæster de engelske mestre så Parken, hvor Jacob Neestrup, venter sammen med resten af FCK-holdet.

På pressemødet mandag forud for kampen mod Manchester City, blev Jacob Neestrup så spurgt ind til, hvad han har som succeskriterie for opgøret.

– Point, lød det kortfattet, inden FCK-træneren uddybede:

– Det vil det jo være. Jeg kan ikke sidde her og sige, at vi skal gå ud og tabe en fodboldkamp.

– Der står 0-0 når vi starter i morgen, så vi skal sørge for, at så længe den står 1-0, 0-0 eller 0-1, så skal vi tro på, at vi kan hente det point, for det kan blive vigtigt i regnskabet.

– Du får mig ikke til at sidde her og sige, at vi er tilfredse med at tabe i morgen (tirsdag, red.). Vi tror benhårdt på, at vi kan lave det point, som vi går efter.

– Det bliver rigtig, rigtig svært – nogen vil sige umuligt. Hvis ikke det lykkes, så må vi kigge på præstationen bagefter, lød det fra Jacob Neestrup.

Som FCK-træneren rigtigt nok selv påpeger, så kan et point mod Manchester City vise sig at blive særdeles afgørende for F.C. Københavns videre færd i europæisk fodbold denne sæson.

FCK er nemlig ikke det eneste hold, der kun har et enkelt point.

Således har Sevilla, som F.C. København spillede uafgjort med, også kun fået skrabet det ene point til sig.

Med Dortmund på seks point og Manchester City på ni point efter de første tre gruppekampe, tyder alt derfor på, at F.C. København kommer til at kæmpe med Sevilla om tredjepladsen i gruppen – hvilket som bekendt giver adgang til Europa League efter nytår.

Daramy inden City: Skal ikke bare overstås

Kampen mellem F.C. København og Manchester City fløjtes i gang i Parken tirsdag klokken 18.45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer