VM 2022

1 min læsningTen Hag glad for reaktionen fra United-mandskabet: Svært sted at spille

Erik ten Hag var glad for, den måde Manchester United-holdet reagerede på ved Evertons tidlige føringsmål søndag aften.

1 min læsning
Erik ten Hag og Frank Lampard står på sidelinjen
Foto: Oli SCARFF / AFP

Manchester United kom tilbage på sejrssporet, da Cristiano Ronaldo søndag aften blev matchvinder på Goodison Park med sit mål til 2-1.

Tidligt i kampen havde Alex Iwobi ellers banket Everton i front med en perle af et mål. Netop derfor føltes sejren ekstra sød for Manchester Uniteds manager Erik ten Hag.

– Vi kom hurtigt bagud 1-0, men reaktionen fra holdet var god. Det er et af vores mål – at komme godt tilbage fra udfordringer, siger Ten Hag og fortsætter.

– I første halvleg fungerede vores presspil godt. Det var svært for dem, at deltage i spillet. Det er jeg glad for.

– Jeg er også glad for alle indskifterne, Cristiano med det vindende mål. Selvfølgelig er jeg glad for resultatet, men i mange perioder også glad for præstationen, lyder det fra United-manageren ifølge Sky Sports.

Highlights: United rejste sig med sejr på Goodison Park

De Røde Djævles spil var ikke blændende, men det var ifølge Erik ten Hag også en svær modstander, der stod overfor United søndag aften.

– Det er svært at spille her, når de har publikum bag sig. De er svære at score imod, men vi scorede to – måske tre, siger Ten Hag med henvisning til Marcus Rashfords annullerede scoring til 1-3.

Manchester United er nu nummer fem i Premier League. De spiller i næste weekend en direkte duel om pladsen, når sjettepladsen Newcastle gæster Old Trafford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer