VM 2022

1 min læsningNedved freder Allegri efter svær periode: Aldrig i fare

Juventus' vicepræsident og mangeårige legende, Pavel Nedved, har ikke i sinde at ty til drastiske beslutninger, når det kommer til klubbens træner.

1 min læsning
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Panderynkerne i Torino er til at tage og føle på, hvor Massimiliano Allegris Juventus ikke har fået en prangende sæsonstart.

Blot 13 point i otte kamp har Massimiliano Allegris tropper hentet, hvorfor den italienske storklub lige nu ligger nummer syv i Serie A.

Dog tyder det ikke på, at Massimiliano Allegri skal frygte for sin fremtid som træner i klubben, mener klubbens vicepræsident og legende, Pavel Nedved.

– Træneren har aldrig været i fare. Det vil jeg slå fast. Ikke engang ét minut, siger Pavel Nedved til Sky Sport Italia og fortsætter:

– Jeg er glad for, at spillerne vendte tilbage fra landsholdspausen med den rigtige indstilling. Så må vi se, om det er nok.

Juventus kom senest tilbage på sporet med en 3-0 sejr over Bologna i Serie A, mens også skuden blev vendt i Champions League, hvor Juventus fik de første tre point i gruppen med en overbevisende sejr over Maccabi Haifa.

Juventus tilbage på sejrskurs mod Bologna

Massimiliano Allegri har stået i spidsen for Juventus siden slutningen af maj, hvor han overtog stafetten fra Andrea Pirlo.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer