Serie A

Juventus tilbage på sejrskurs mod Bologna

Juventus gik på landsholdspause med sølle to point i de sidste tre kampe. Søndag aften fik den italienske storklub så langt om længe en sejr.

Christian Gytkjær sendte den 18. september Juventus på landholdspause med en rigtig dårlig stime i bagagen.

Danskeren scorede kampens enlige mål i Monzas 1-0-sejr over Torino-klubben, men søndag kom Juventus tilbage på sejrssporet, da Bologna blev sendt hjem fra Torino med et 3-0-nederlag.

Efter 24 minutters spil bragte nyindkøbet Filip Kostic hjemmeholdet foran 1-0 i det, der blev en magtdemonstration fra Juventus’ nye østeuropæiske stjerner.

1-0-føringen blev nemlig fordoblet efter en lille time, da Kostic’ serbiske landsmand, Dusan Vlahovic gjorde det til 2-0, inden Arkadiusz Milik bare et par minutter senere gjorde det til 3-0.

Alle kampens tre målscorer er kommet til Juventus i indeværende kalenderår.

Med sejren avancerer Juventus fra en niendepladsen til syvendepladsen i Serie A, mens Bologna kun er ét point over nedrykningsstregen.