VM 2022

2 min læsningImponerende: Messi med to mål i sejr nummer 100 for Argentina

Lionel Messis karriere taler for sig selv, og natten til onsdag udbyggede den argentinske superstjerne sine statistikker yderligere.

2 min læsning

Lionel Messi kunne natten til dansk tid løfte armene i vejret og fejre en 3-0-sejr over Jamaica sammen med resten af det argentinske landshold.

Selvom en sejr altid er værd at fejre, må det alt andet lige have være lige dét ekstra specielt for Messi.

Sejren i testkampen er således nummer 100 af sin slags for den argentinske troldmand med landsholdet.

De 100 sejre er kommet i hus efter 164 kampe for det argentinske landshold.

Derudover kunne Lionel Messi med to scoringer mod Jamaica også udbygge den statistik, så han nu har nettet 90 gange i den argentinske landsholdstrøje.

Lionel Messis to mål faldt begge til sidst i kampen, efter han blev skiftet ind med 56 minutter spillet.

Først var det en velplaceret afslutning fra kanten af feltet efter 87 minutters spil, inden han to minutter senere sendte et frispark i mål fra omtrent samme position.

Der er i det hele taget en hel del at glæde sig over i argentinsk fodbold i øjeblikket. Sejren betyder nemlig, at landsholdet nu er gået fra banen uden at have tabt 35 gange i streg.

Man skal således helt tilbage juli 2019 for at finde Argentinas seneste nederlag. Det skete mod Brasilien i semifinalen i Copa America.

Messi roser: Han er et bæst! Bliver en af de bedste i de kommende år

Italien er lige nu indehavere af verdensrekorden for flest ubesejrede kampe i streg, hvor det i perioden fra 2018 til 2021, hvor holdet også snuppede EM-guld, blev til 37 kampe uden nederlag.

Dermed kan Messi og co. snuppe rekorden, såfremt de går ubesejret igennem deres gruppe ved VM. Her skal de møde Saudi-Arabien, Mexico og Polen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer