VM 2022

7 min læsningHvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Sjette runde venter med to topbrag i Bundesligaen og Serie A og flere kampe i Premier League

Det er blevet tid til sjette runde af BIG 9, hvor kuponen tager os forbi ni udvalgte kampe, der udspiller sig i Premier League og LaLiga samt med to store brag i Bundesligaen og Serie A.

7 min læsning
Hvid og Korotayev
BIG 9: Allan Hvid mod Kristian Korotayev. Grafik: campo.dk

BIG 9, som er Bet25’s nye puljespil i Danmark, er nok engang tilbage med endnu en kupon, hvor du skal forudsige om ni europæiske kampe ender 1, X eller 2 og om der bliver scoret over eller under 2,5 mål i kampene.

Denne gang med kampe fra de europæiske topligaer Premier League, LaLiga, Bundesligaen og Serie A, hvor særligt udvalgte kampe med hold som Real Madrid og Manchester City i aktion samt de to store brag mellem Dortmund mod Bayern München og AC Milan mod Juventus udgør kuponen.

I denne runde er der igen stor uenighed blandt Allan og Kristian om udfaldet på de ni kampe på BIG 9-kuponen.

Herunder kan du som hver uge på campo.dk få de bedste råd og tips i en tv-udsendelse, som chefredaktør Allan Hvid og nyhedsredaktør Kristian M. Korotayev står bag.

Når du opretter din kupon på bet25.dk, kan du altid vælge at gardere flere af dine kampe – nøjagtig ligesom på en klassisk tipskupon.

BIG 9

Annoncørbetalt indhold – denne artikel er en sponsoreret artikel

Kamp 3: Chelsea – Wolverhampton (HVID)

Kampstart lørdag klokken 16:00

Allan kigger mod Premier League og Stamford Bridge, hvor Chelsea på hjemmebanen i London tager imod Wolverhampton.

Her er campo.dk-chefredaktøren overbevist om en Chelsea-sejr i en kamp, hvor der kommer over 2,5 mål. Midtugens overbevisende 3-0 over AC Milan i Champions League, hvor Graham Potters tropper viste storspil og stor kynisme, fortsætter nemlig med ind i ligaen, hvor holdet også har brug for alle tre point, hvis man vil gøre sig gældende i kampen om de eftertragtede pladser i top fire.

Læg dertil, at man sparede flere profiler til kampen mod Milan, hvorfor man bør kunne stille med en veludhvilet og stærk startellever lørdag eftermiddag, hvor der er kampstart klokken 16:00.

Anbefaling: 1 og over 2,5 mål

Graham Potters Chelsea-mandskab var flyvende i midtugen, da man sendte AC Milan hjem til Italien med et 3-0 nederlag i Champions League. Lørdag eftermiddag fortsætter Chelsea disse takter, når Wolverhampton kigger forbi Stamford Bridge i Premier League. Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Kamp 8: Sevilla – Athletic Bilbao (Korotayev)

Kampstart lørdag klokken 18:30

Et af de to ‘sikre’ spil fra Kristian M. Korotayev i denne BIG 9-runde spilles i LaLiga, hvor Estadio Ramón Sánchez Pizjuán danner ramme om opgøret mellem Sevilla og Athletic Bilbao.

På papiret umiddelbart en meget svær kamp at spå udfaldet af, men Korotayev føler sig overbevist om, at Ernesto Valverdes Bilbao-hold snupper alle tre point.

Og hvorfor så det? Jo, man skal ikke have fulgt ret meget med i spansk fodbold i denne sæson for at få en forståelse af, hvilken skidt forfatning Sevilla er i. De er efter syv færdigsspillede runder blot et enkelt point fra nedrykningsstregen, hvilket efter onsdagens 1-4 nederlag til Borussia Dortmund i Champions League har kostet den nu forhenværende cheftræner Julen Lopetegui jobbet.

Læg dertil Sevilla-krisen sammen med Athletic Bilbaos forrygende start i LaLiga, hvor man i skrivende stund er placeret som nummer tre – blot tre point efter giganterne FC Barcelona og Real Madrid.

Derudover har man i sæsonens to udekampe indtil videre vundet henholdsvis 0-4 og 1-4, hvorfor der kunne være lagt op til et målrigt opgør på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, hvor Sevilla i denne sæson har lukket intet mindre end 14 mål ind på fem kampe, hvis man tæller holdets tre Champions League-kampe med i den ligning.

I LaLiga er det derudover et faktum, at det blot er bundproppen Elche, Cádiz, Espanyol og Getafe, som har lukket flere mål ind end Sevillas 13 af slagsen.

Anbefaling: 2 og over 2,5 mål
Alternativ: X

Ernesto Valverde
Den tidligere FC Barcelona-træner Ernesto Valverde har fået en forrygende start på sin tilværelse i Athletic Bilbao, hvor han kom til i sommer. Derfor ender det også med en sejr på en svær udebane i Sevilla, der virkelig er i problemer i LaLiga med en placering lige over nedrykningsstregen efter syv færdigspillede runder. Foto: Ed Sykes/Reuters/Ritzau Scanpix

Ugens BIG 9-kupon

I udsendelsen spiller Allan og Kristian altid 64 rækker til en værdi af 0,50 kroner pr. række. Det giver altså en samlet kuponpris på 32 kroner. Her kan du se, hvordan de to kuponer ser ud i denne runde.

OBS: Husk at bruge dit Wildcard (W) som er en gratis helgardering på hver kupon.

Kristian satser på to målrige kampe med over 2,5 mål mellem Manchester City mod Southampton og Sevilla mod Athletic Bilbao, hvor han samtidig tror på henholdvis en hjemme- og en udebanesejr i de to kampe.

Allan kigger derimod mod Stamford Bridge, hvor han er overbevist om en målrig kamp med Chelsea-sejr som udfald.

Derudover kigger Allan også mod Etihad Stadium, hvor Erling Haaland og Manchester City kommer til at gøre det onde ved Southampton, der kommer til at tabe det opgør i en målrig kamp med over 2,5 mål.

Og som du kan se herunder, så vælger Allan og Kristian i denne uge at placere deres Wildcards på hver sin kamp.

Kristian M. Korotayevs kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 8. oktober klokken 16:00.
Allan Hvids kupon til weekenden. Husk rundestart lørdag den 8. oktober klokken 16:00.

Det interne regnskab: Allan Hvid mod Kristian Korotayev

I det interne regnskab er der status quo, efter Hvid og Korotayev begge ramte seks ud af ni rigtige i lørdagens overståede runde. Det betyder, at sidstnævnte fortsat fører over sin chefredaktør i det interne regnskab, hvor han har ramt 28 ud af 45 rigtige mod Allans 25/45.

Nu er vi kommet til sjette runde af BIG 9, hvor kuponen altså tager os forbi kampe i England, Spanien, Tyskland og Italien. Og med endnu en runde, hvor der igen er uenighed i studiet om udfaldet – og på de to spillede kuponer – kommer der muligvis til at blive rykket rundt i det samlede regnskab.

Korotayev fører fortsat det interne regnskab med tre; nu 28 ud af 45 rigtige mod Hvids 25 ud af 45 rigtige, inden vi går ind i sjette runde af BIG 9.

Annoncørbetalt indholddenne artikel er en sponsoreret artikel

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer