VM 2022

1 min læsningBarca bekræfter skade: ‘AC’s VM kan i være i fare

FC Barcelona har netop bekræftet, at danske Andreas Christensen har forstuvet venstre ankel i kampen mod Inter tirsdag aften.

1 min læsning
'AC' i kamp mod Inter i Champions League.
Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Andreas Christensen fik kun 58 minutter på banen i Champions League-opgøret tirsdag aften mod Inter.

Den danske midtstopper måtte lade sig udskifte med det, der lignede en forstuvet ankel, og nu bekræfter FC Barcelona netop den skade.

Catalanerne melder ydeligere, at genoptræningsperioden vil diktere, hvornår den 26-årige forsvarsspiller er tilbage i træning og kan se frem til et comeback på grønsværen.

Hvis Andreas Christensens forstuvning er mild eller moderat, vil en skadesperiode typisk lyde på maksimalt en måned. Omvendt kan det dog se ud, hvis uheldige Andreas Christensen har pådraget sig en slem forstuvning.

Det kan til op til flere måneder at komme tilbage fra en slem forstuvet ankel, mens det i værste fald kan kræve en operation.

Dermed kunne timingen for Andreas Christensens skade nærmest ikke være værre for landstræner, Kasper Hjulmand, idet VM starter om halvanden måned.

Highlights: ‘AC’ skadet i Barca-nederlag til Inter

Nu venter der i første omgang genoptræning for ‘AC’, før Kasper Hjulmand kan vurdere, hvorvidt stopperen er kampdygtig til opgøret mod Tunesien den 22. november.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer