VM 2022

2 min læsningZeca om karrieretruende skade: Det er et hårdt slag at starte forfra

Carlos Zeca sætter nu ord på den alvorlige knæskade, han pådrog sig mod AGF, som i første omgang holder ham ude resten af sæsonen.

2 min læsning
Zeca
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. København kom mandag eftermiddag med en besked, som de fleste fans og aktører i klubben nok havde forventet – og ikke mindst frygtet.

Klubbens anfører og midtbanestjerne Carlos Zecas knæskade, som han pådrog sig i den allersidste del af søndagens kamp mod AGF er nemlig så alvorlig, at han nu er ude i resten af sæsonen.

En frygtelig nyhed for den 34-årige græker, der i sommer vendte tilbage fra en alvorlig skade i samme knæ, men som nu igen må frem mod en operation og en langvarig genoptræning.

– Jeg er selvfølgelig meget ked af det lige nu, lyder det indledningsvis fra Zeca til klubbens hjemmeside, hvorefter han fortsætter:

– Jeg har arbejdet hårdt for at komme tilbage, så det er et hårdt slag at starte forfra. Jeg kan ikke ændre det, og nu må jeg fokusere på at lægge skuffelsen bag mig og så tage et skridt ad gangen.

– Jeg må hjælpe holdet udefra så godt jeg kan, og jeg ved, at de kommer til at gøre det godt uden mig. Jeg vil gerne sige tak for de mange hilsner, jeg har fået. Det har givet mig tro og håb i en svær tid, slutter Zeca.

Ryan efter Grabara-udtalelser: Jeg kan ikke styre, hvad han siger

Carlos Zeca står ifølge Transfermarkt noteret for 193 kampe for F.C. København, hvor han til sommer har kontraktudløb.

Han kom til den danske hovedstad tilbage i sommeren 2017, hvor han blev købt i den græske storklub Panathinaikos.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer