VM 2022

2 min læsningTidligere holdkammerat om savnet Schmeichel: Han var et mareridt

Kasper Schmeichels mentalitet og indflydelse er savnet i Leicester City. Det fortæller danskerens tidligere mesterskabsvindende holdkammerat Danny Simpson.

2 min læsning
Kasper Schmeichel Danny Simpson

I 11 år befandt Kasper Schmeichel sig imellem stængerne i Leicester.

Det fik sin ende denne sommer, da den danske landsholdskeeper skiftede de engelske rammer ud med franske Nice, og siden er det kun gået i en retning for Leicester – nedad.

Efter de første syv spillerunder uden Kasper Schmeichel som det sidste anker, befinder Leicester sig på en absolut bundplacering i Premier League med et enkelt point.

Ifølge en af danskerens tidligere holdkammerater i Leicester, Danny Simpson, understreger den nuværende krise, hvilken betydning danskeren har haft i klubben.

– Jeg elsker Danny Ward. (nuværende målmand i Leicester, red.) Han er en god ven, men jeg tror, at folk nu har indset, hvis de ikke allerede havde, hvor god Kasper er, siger Danny Simpson til TalkSport.

Simpson og Schmeichel var sammen med til at skrive historie i Premier League, da Leicester, imod alle odds, tog fusen på topklubberne og vandt mesterskabet i 2016. En stor del af æren tilfalder den danske målmand, lyder det fra højrebacken.

– Med Kasper var det ikke kun inde på banen, men også udenfor. Han var et mareridt. Når jeg siger mareridt, så mener jeg det på en god måde. Han beklager sig altid, men på en god måde. Han er en leder og en, som man stole på i omklædningsrummet, fastslår Simpson.

Så blev det mandag igen: Hvilke rekorder slog Erling Haaland i weekenden? Og hvilke rekorder står for skud?

Schmeichels skifte til Nice har ikke blot været en dårlig handel for Leicester. Den 35-årige målvogter har ikke været førstevalg på målmandsposten hver gang, hvorfor det er blevet til 10 optrædener ud af 13 mulige.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer