3F Superligaen

Medie: Superligaklub henter endnu en spiller med et prominent CV – kommer med erfaring fra Serie A og Æresdivisionen

Lyngby Boldklub ser ud til at forstærke sin trup med endnu en spiller, der har et markant CV med sig i bagagen.

Lyngby Boldklub
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tidligere på sæsonen valgte superligaoprykkerne fra Lyngby Boldklub at skrive kontrakt med den tidligere Bundesliga- og LaLiga-angriber Alfred Finnbogason.

Nu har klubben angiveligt sikret sig endnu en spiller med et prominent CV, da man snart skriver kontrakt med hollænderen Timo Letschert, der har en fortid i Hamburger SV, Serie A-klubben Sassuolo samt AZ Alkmaar og en lang række andre klubber i den hollandske Æresdivision.

Det melder B.T. i hvert fald.

Helt konkret afslører mediet, at Lyngby Boldklub skriver kontrakt med 29-årige Timo Letschert for resten af året, hvorfor han altså kan være til rådighed i kampene mod Viborg FF, AaB, OB, AGF, F.C. København og Silkeborg IF, som man mangler at møde inden Superligaen går i vinterhi og på pause.

Ifølge selvsamme medie skulle AaB også have overvejet hollænderen, der blandt andet har 135 kampe fra Æresdivisionen og 16 fra Serie A med sig i erfaringsbanken, eftersom man sent i transfervinduet sendte midterforsvaren Mathias Ross til Galatasaray.

Maxsø om Lyngbys taktik: Det forstår jeg godt

Selvom Lyngby Boldklub søndag eftermiddag fik det ene point med sig hjem efter en vild 3-3 kamp mod Brøndby IF på udebane, har oprykkerne hårdt brug for sejre og endnu flere point.

I skrivende stund er man nemlig placeret på den nedrykningsgivende sidsteplads i Superligaen, hvor man efter 11 kampe blot har skrabet fire point sammen og har seks otte point op til Brøndby på 10. pladsen, der altså må være målet for oprykkerne, da det vil betyde overlevelse og fodbold i landets bedste række i 2023/24-sæsonen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P