VM 2022

2 min læsningMaxsø om Lyngbys taktik: Det forstår jeg godt

Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, fortalte inde kampen mod Brøndby, at de havde trænet dødbolde forud for mødet. Det har nemlig vist sig at være en svaghed hos hjemmeholdet, og derfor overraskede den taktik heller ikke Brøndby-anfører Andreas Maxsø.

2 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tre mål – to efter hjørnespark.

Lyngby havde læst på lektien før søndagens møde med Brøndby. Oprykkerne havde forud for kampen spottet en svaghed på dødbolde hos modstanderne, og derfor overbefolkede de nærmest feltet, når de fik dødbolde.

Forud for kampen fortalte cheftræner Freyr Alexandersson, at de havde trænet dødbolde op til mødet, og der ER et problem, erkender Brøndby-anfører Andreas Maxsø.

– Jeg kan da godt forstå, at de, som det ser ud lige nu, træner på standarder, men jeg ved også godt, at vi kan vende det. Det handler om mentalitet og at man møder op hver dag til træning og vil vinde – også når der er ’set pieces’ (dødbolde, red.). Fordi vi ved, at vi har smidt masser af point på det, og det er bare ikke godt nok, og det skal vi have vendt, sagde Andreas Maxsø efter kampen til 6’eren.

Brøndby har i denne sæson lukket 18 mål ind. Det er næstflest af alle hold i Superligaen, og kun søndagens modstander fra Lyngby har lukket flere mål ind.

Nicolai Vallys forsikrer: Ikke derfor jeg kom til Brøndby

– Det handler om de små ting. Det handler om at få den følelse af, at selvfølgelig får vi headet bolden væk og få de der succesoplevelser. Dem har vi ikke lige nu i forhold til standarder i hvert fald. Omvendt så ved jeg også, at vi kan vende det. Det skal vi og der er ingen tvivl, lyder det fra Maxsø.

Brøndby skal i næste runde op mod Superligaens tophold fra Randers, der i skrivende stund har Superligaens stærkeste forsvar. Randers FC har således kun lukket otte mål ind i sæsonens første ti kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer