VM 2022

1 min læsningHighlights: Brøndby sendt fra banen med pibekoncert efter dramatisk Lyngby-dyst

To af Superligaens nuværende bundhold tørnede søndag eftermiddag sammen på Brøndby Stadion. Her var sejrsløse Lyngby en stor mundfuld for Brøndby.

1 min læsning
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Kampen mellem Superligaens nummer 10 og 12 bød søndag eftermiddag på stor dramatik, da Lyngby sikrede sig et enkelt point med en sen scoring på Brøndby Stadion.

Frederik Gytkjær bragte efter otte minutter gæsterne i front. Føringen holdt dog ikke længe, da Anis Slimane og Nicolai Vallys ti minutter senere havde vendt kampen på hovedet med en scoring hver.

En chancerig første halvleg bød på chancer i begge ender. Den tidligere Brøndby-spiller Rezan Corlu var tæt på at udligne for Lyngby, men overliggeren kom i vejen for langskudsforsøget fra Corlu.

Efter pausen dukkede et offensivt Lyngby-mandskab op på banen. Det gav pote efter en times spil, hvor Kasper Jørgensen udlignede fra kanten af feltet efter et hjørnespark, hvor Brøndby aldrig fik clearet bolden helt.

Niels Frederiksens tropper viste sig fra den vedholdende side, og et kvarter før tid så det ud til, at 16-årige Oscar Schwartau skulle være den helt store helt for det gulblusede mandskab. Efter en effektiv Brøndby-kontra prikkede Christian Cappis bolden forbi Lyngby-keeper Mads Kikkenborg, hvorefter Schwartau sparkede bolden op i nettaget til 3-2.

Igen lykkedes det dog for et insisterende Lyngby-mandskab at æde sig tilbage i kampen, og Sævar Magnússon sendte to minutter før tid udligningen i mål. Endnu engang efter et hjørnespark, der ikke blev clearet af Brøndby-defensiven.

Da slutfløjtet lød, kvitterede tilskuerne på Brøndby Stadion med pibekoncert mod Brøndby-spillerne, der fortsat er at finde på Superligaens tiendeplads. Du kan se highlights fra kampen øverst i artiklen.

Brøndby Support bakker op om tiltag: Man skal ramme de få

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer