VM 2022

1 min læsningBrøndby-anfører slår fast: Der er fuld opbakning

Andreas Maxsø slog efter 3-3 kampen mod Lyngby Boldklub fast, at der fortsat er opbakning til Niels Frederiksen fra spillertruppen.

1 min læsning
Andreas Maxsø
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Brøndby IF har fået en alt andet end godkendt sæsonstart, hvor man efter 11 kampe er placeret på en 10. plads blot to point fra en af de to nedrykningspladser.

Det har fået alarmklokkerne til at ringe på Vestegnen, men spørger man Brøndby-anfører Andreas Maxsø, behøver man ikke at stille spørgsmålstegn ved cheftræner Niels Frederiksen.

Fra spillertruppen er der nemlig fuld opbakning til den 51-årige cheftræner, der for blot to sæsoner siden sikrede klubben sit 11. danske mesterskab.

– Der er fuld opbakning til Niels. 100 procent, lød det således fra Brøndby-anføreren til Viaplay efter 3-3 kampen på Brøndby Stadion, hvor man dermed blot fik et enkelt point mod tabellens absolutte bundprop i oprykkerne fra Lyngby Boldklub.

Til gengæld var der dømt pibekoncert fra Brøndby-tilhængerne efter kampen. Noget, du kan se og høre i linket herover.

Du kan også læse, se og høre, hvad Niels Frederiksen har at sige til hele situationen på Vestegnen herunder.

Top-seks stadig indenfor rækkevidde: Stærkt utilfredsstillende

Brøndby kan se frem til et vanskeligt program i de næste kampe, hvor man starter søndag den 9. oktober med at møde Superligaens øjeblikkelige førsteplads i Randers FC på udebane, inden man tager imod F.C. København hjemme på Brøndby Stadion, hvorefter man slutter af med to kampe i Aarhus mod først Aarhus Fremad på Riisvangen i pokalturneringen og derefter AGF på Ceres Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer