VM 2022

2 min læsningRösler efter kontroversiel FCK-scoring: Håber ikke VAR-dommeren er fra København

Det var en tydeligt frustreret AGF-cheftræner, der efter 1-0-nederlaget i Parken udtalte sig om situationen, der førte til kampens enlige scoring.

2 min læsning
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

F.C. Københavns scoring mod AGF kunne være blevet annulleret.

Lukas Lerager havde 21 sekunder forud for sin scoring begået det, der lignede et frispark på Sigurd Haugen.

Spørgsmålet går formentlig på, om der var tale om en ny spilsituation, da bolden senere lå for fødderne af Lerager på kanten af AGF-feltet, men det er slet ikke spørgsmål, hvis man spørger AGF-cheftræner Uwe Rösler.

– Vi er meget oprørte over, at der sidder folk i VAR-vognen med fire-fem-seks gentagelser, vi har set den én gang og kunne se, at der var frispark til Haugen. Vi har set den igen på tv, og han sparker ham på skinnebenet med det andet ben – tydeligt. Den samme spiller, som begik frisparket, scorede bare sekunder senere, lød det efter kampen fra Uwe Rösler.

Efter kampen havde AGF-cheftræneren ikke talt med dommeren, og det er der en særlig grund til.

– Det giver ikke nogen mening at tale med dem, for det er ikke dommerens skyld. Det har ikke noget med dommeren at gøre. [VAR-vognen] ser situationen igennem og vurderer, at der var mål og at det var den samme spilsekvens, der sidder en eller anden et eller andet sted og tager beslutninger. Jeg håber ikke, han kommer fra København, lød det fra Rösler.

Highlights: Lynscoring fra Lerager sender FCK i top seks i Neestrups debut

Den tyske AGF-chef mener desuden, at aftenens situation i Parken sætter hele VAR-konceptet i perspektiv.

– De ser den igen fire-fem kampe, og så kommer de til konklusionen, at der ikke er frispark. Det er en joke – det er derfor, vi ikke behøver VAR. Jeg respekterer en splitsekundsbeslutning fra en dommer mere, end jeg respekterer det her, lød det fra Rösler.

Hos eksperterne i TV3+-studiet kunne de ikke blive enige om, hvorvidt VAR-vognen skulle have grebet ind eller ej. Den diskussion kan du læse mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer