VM 2022

2 min læsningVurdér selv: Skulle FCK-scoring have været annulleret?

Lukas Lerager scorede søndag aften kampens enlige mål, da F.C. København sendte AGF hjem med et 1-0-nederlag. Scoringen var dog en smule kontroversiel, for Lerager begik kort før målet det, der lignede et frispark. TV3+-ekspert Stig Tøfting var i hvert fald ikke i tvivl.

2 min læsning
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

De små marginaler.

Fodboldspillere både elsker og hader dem, for nogle gange er de med dig, andre gange er de imod dig.

Søndag aften var de imod AGF, som på et sent mål af Lukas Lerager tabte 1-0 i Parken til F.C. København.

Målet kan dog være en anelse mere kontroversielt end ved første øjekast, for målscorer Lerager så nemlig ud til at begå frispark kort før scoringen. Målet skulle have været trukket tilbage, hvis man spørger TV3-ekspert Stig Tøfting.

– Der går 21 sekunder, og så er Lerager fri oppe i den anden ende. Vi kan se, at det er samme angreb, og jeg synes jo faktisk godt, man kan argumentere for, at den her skulle have været set igennem. [..] Det var et klart frispark, det tror jeg godt, vi kan være enige om, lyder det således fra Stig Tøfting, der dog har gjort regning uden vært.

Ekspert-kollega Kenneth Emil Petersen er nemlig ikke enig i, at frisparket er så entydigt, og særligt én anden faktor spiller også ind.

Highlights: Lynscoring fra Lerager sender FCK i top seks i Neestrups debut

– Der er nogle, der vil dømme den, og der er også nogle, der ikke dømmer den. Jeg har det ikke sådan, at VAR skal ind og overrule på nogen måde. Jeg synes også, at der går lang tid. Jeg synes, der er mange situationer, hvor AGF kan nå at rette op på den her fejl, så jeg synes ikke, at VAR skal ind over, siger Kenneth Emil Petersen.

Du kan se situationen og diskussionen i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer