VM 2022

1 min læsningMidtjylland-profil storroser Capellas: Han udvider vores hjernekapacitet

Anders Dreyer har nydt godt af at få Albert Capellas ind som ny Midtjylland-træner, som, han mener, gør spillerne klogere på spillet.

1 min læsning
Dreyer Capellas FC Midtjylland storroser
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Albert Capellas er kommet ganske godt fra start som ny cheftræner i FC Midtjylland.

Spanieren har kun lidt et enkelt nederlag i Superligaen siden sin tilkomst og har tilmed præsteret på imponerende vis at feje selveste Lazio af banen med en 5-1-sejr i Europa League.

Og den tidligere U21-landsholdstræner har også gjort indtryk på spillerne i FC Midtjylland, som ifølge Anders Dreyer er blevet klogere på spillet efter Capellas’ tilkomst.

–  Vi lærer rigtig meget af ham, så vi har fået udvidet vores hjernekapacitet, siger danskeren til bold.dk og fortsætter:

– Nu havde jeg ham også på U21-landsholdet, og det kan godt være, at der er nogle lange møder ind imellem, men det er virkelig til gavn for os, fordi vi lærer at se spillet på en anden måde, end hvad vi har gjort før.

Anders Dreyer kender som sagt den nye Midtjylland-træner fra sin tid på U21-landsholdet og slår også fast, at spanieren ikke har ændret sig siden da.

– Haha nej, overhovedet ikke. Det er det, som er fedt. Han har kørt videre med de ting, som han altid har troet på, fortæller den 24-åriger offensivspiller.

FC Midtjylland-back: Dette ser jeg frem til imod Viborg

Capellas og Dreyer skal søndag vise deres værd i rivalopgøret mod Viborg FF. Kampen spilles på MCH Arena og sparkes i gang klokken 14:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer