VM 2022

2 min læsningThomas Frank brød vild tendens med 0-0: Aldrig tilfredse med uafgjort

Brentford fik lørdag et enkelt point efter man holdte det første clean sheet i over et år på udebane, men danskeren er aldrig tilfreds med et enkelt point, medmindre udebanen har en vis adresse og størrelse.

2 min læsning
Thomas Frank
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag lykkedes det Brentford at tage et enkelt point med sig hjem til London fra Vitality Stadium, der dannede ramme om et opgør i Premier League mod oprykkerne fra Bournemouth.

Efter kampen var Thomas Frank dog ikke tilfreds med resultatet og det ene point, som man fik efter 0-0. Det fortalte danskeren i et tv-interview umiddelbart efter slutfløjt:

– Vi er aldrig tilfredse. Måske, måske, måske hvis vi spiller på Anfield, Etihad eller sådan et sted vil vi være det, hvis vi kommer afsted med et enkelt point. Det er dog meget vigtigt, at hvis vi ikke kan vinde, at vi så kommer afsted med et enkelt point, indleder Thomas Frank og fortsætter:

Thomas Frank siger det gerne højt: No dickheads her!

– Og det er en stor ting, at vi kan holde et clean sheet. Det er stort for os. Jeg synes faktisk, at vi har en stærk defensiv struktur og mentalitet, og det er lidt underligt, at vi ikke noget tidligere har haft et clean sheet på udebane, tilføjer Thomas Frank, der dermed brød en lidt kedelig tendens, hvor man senest holdt buret rent i en udekamp i Premier League tilbage den 18. september 2021, hvor man vandt med 0-2 på Molineux Stadium mod Wolverhampton.

Du kan se hele tv-interviewet med Thomas Frank øverst i artiklen.

Og hvis man tager et kig på kampstatistikken, som du finder herunder, forstår man måske godt den danske manager, der altså ikke var helt tilfreds med et enkelt point trods det første clean sheet på udebane i over et år:

Thomas Frank med afsløring: Disse Premier League-managers har jeg talt mest og mindst med

Brentford og Thomas Frank skal næste gang i aktion lørdag den 8. oktober, hvor man gæster St James’ Park og Newcastle United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer